Tot el que necessites per anar al teatre

Festival TNT – Terrassa Noves Tendències

El Festival TNT – Terrassa Noves Tendències celebrarà la seva tretzena edició del 9 a l’11 d’octubre a la ciutat de Terrassa. Serà la primera de la nova etapa del festival amb Marion Betriu al capdavant.

El festival d’arts vives i nous formats presentarà en 10 espais diferents fins a 15 espectacles de creadors i creadores contemporànies, dels quals 5 són estrenes. Una edició que, en plena pandèmia de la COVID19, es celebrarà gràcies al compromís i l’esforç col·lectiu d’organitzadors i institucions per tirar-la endavant, tot i la incertesa. Les funcions compliran amb les restriccions d’aforament i s’aplicaran estrictament totes les mesures sanitàries i de seguretat vigents, seran presencials i, a més, quatre d’elles es podran seguir en streaming. El preu dels espectacles anirà dels 3€ als 11€, i alguns seran gratuïts.

El TNT manté enguany el compromís de recolzar pràctiques artístiques innovadores que impulsin nous formats i desbordaments de l’escena. Ecologia, desigualtat, gènere, diversitat o l’hegemonia de les noves tecnologies són algunes de les temàtiques que abordaran els artistes programats. A més, la idea de comunitat, identitat, transdisciplinareïtat, debat i espectadors actius són conceptes que ressonaran en la majoria de les peces, que enguany tenen un fort segell local i nacional.

El TNT d’enguany serà més ampli i divers que mai i establirà més complicitats amb la ciutat i les seves institucions culturals, associacions i col·lectius diversos.