Tot el que necessites per anar al teatre

Quan les parets parlen

Quan les parets parlen

Qui són els protagonistes d’una ciutat? Quan les parets parlen ens convida a explorar Terrassa a través de la imatge i el so per crear la Banda Sonora Original de la ciutat.

SINOPSI

Trobar els protagonistes dels carrers d’una ciutat. Saber qui la viu i la fa seva. Endinsar-se en una urbs, Terrassa, de manera diferent, llegir les seves parets i escoltar-ne el batec. La història d’aquests personatges, anònims (o no), s’articularà a través de dos llenguatges: el visual, amb les imatges trobades a les parets (frases escrites a murs, graffitis, adhesius, stencils, dibuixos) i el sonor, perquè qualsevol so que es pugui sentir pels carrers serà susceptible de ser enregistrat (converses, alarmes, anuncis) per construir la Banda Sonora Original de Terrassa.

Quan les parets parlen és un espectacle en viu durant el qual dues artistes manipulen la il·luminació i el so per explicar una història única i exclusiva a Terrassa. La dramatúrgia visual ha estat creada a partir d’imatges fotografiades a les seves parets. L’espai sonor és enregistrat sense ser-ne conscients pels seus propis habitants, els verdaders protagonistes.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració