SELECCIÓ TEATRE BARCELONA

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Com cada mes, aquest maig seleccionem una llista d'algunes de les millors obres de teatre per a nens, nenes i famílies!

Redacció

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents franges d’edat! El teatre és un narrador de contes i d’històries que deixarà els petits i petits, i als qui són més grans també, clavats a la butaca!

A TeatreBarcelona et seleccionem cada mes una llista d’algunes de les millors obres de teatre per a canalla i famílies!

Les millors obres de teatre infantil i familiar de Barcelona

Nadons (de 0 a 3 anys):

Flow – L’Autèntica

L’Autèntica presenta la seva nova producció: Flowen què l’actriu Verónica Pallini i l’artista visual Raquel Moron proposen un viatge per una instal·lació immersiva durant 40 minuts per a nens i nenes de 0 a 3 anys inspirada en el cicle de l’aigua. Un espai de llibertat, no normatiu, on el nadó és el centre de l’experiència.

El Jardí – L’Autèntica

El jardí és un espectacle musical dirigit als nens i nenes de 0 a 3 anys. A partir d’una història senzilla i propera, l’actriu i cantant Alba Rubió oferirà un repertori musical adequat per al primer contacte musical dels nadons, a través d’una escenografia colorista i construïda amb jocs de llum.

Teatre familiar (de 6 a 12 anys):

Kariguri – SAT!

Kariguri de la Cia. Giramagic és màgia, titelles, màscares, clown i teatre físic units en un paisatge sonor i visual. L’espectacle va guanyar el Premi Drac d’Or al millor espectacle infantil / familiar Fira de Titelles de Lleida 2023.

Biblioteca de la curiositat infinita – TNC

La Marga Socias és una creadora inquieta i versàtil, que actua, escriu i idea espectacles. Sempre parteix de la quotidianitat i de les seves escletxes, i el que fa, per complex i extens, és inclassificable. Ara proposa la Biblioteca de la curiositat infinitauna biblioteca sense llibres que fa venir ganes de llegir, per reflexionar sobre la desviació de l’atenció i la pèrdua de la lectura profunda.

Els tres porquets – Sala Ars

Hi havia una vegada tres porquets que vivien amb la seva mare… Versió musical de la faula clàssica amb música en directe de la mà de Magatzem d’Arts.

Frederick – SAT!

Frederick és un espectacle de la Cia. Teatre al Detall basat en el conte que Leo Lionni va escriure com a rèplica de “La Cigala i la Formiga” per dignificar la feina de poetes i artistes. Durant la pandèmia, quan ens vam haver de tancar al cau, els “Fredericks” es van fer molt necessaris per veure el món d’una manera una mica diferent.

Teatre musical (de 3 a 12 anys):

Jo vaig amb mi – Teatre Poliorama

Val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres? Aquesta és una de les reflexions que ens proposa aquesta història per als més petits de casa: Jo vaig amb mi. Una obra basa en el llibre de Raquel Díaz Reguera adaptada per Paco Mir.

Orelles de papallona – Jove Teatre Regina

La companyia Espiral Màgica presenta Orelles de Papallona, basada en el llibre de Lluïsa Aguilar. Un musical familiar on el que et fa diferent et fa únic, amb música en directe.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!