SELECCIÓ TEATRE BARCELONA

Les millors obres de teatre per nadons, infantils i familiars de Barcelona

Et seleccionem cada més una llista d'algunes de les millors obres de teatre per a nens, nenes i famílies, sense oblidar-nos dels adolescents!

Redacció

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents franges d’edat! El teatre és un narrador de contes i d’històries que deixarà als petits i petits, i als qui són més grans també, clavats a la butaca!

A TeatreBarcelona et seleccionem cada més una llista d’algunes de les millors obres de teatre per a nens, nenes i famílies, sense oblidar-nos dels adolescents!

Les millors obres de teatre infantil i familiar de Barcelona

Nadons (de 0 a 3 anys):

El lleó no em fa por – L’Autèntica Teatre

Un espectacle infantil dirigit a nens de 0 a 3 anys, creat per Mar Gascó i Pere López. De forma senzilla i alegre, parla dels sentiments i els valors.

Titelles (de 3 a 12 anys):

Amores en Quequén – Sala Fènix

Una odissea de música en viu, titelles, amor i aventura ens fa entendre la importància dels altres i la trobada amb les persones per al creixement personal.

Los tres cerditos – La Puntual

Teatre Arbolé ha adaptat al món dels titelles aquesta història, per tots coneguda, per iniciar els més petits en el fet teatral. A la versió d’Arbolé, a més del llop, adquireixen protagonisme altres personatges com el granger titellaire, Papacerdo, un gos bordador, i Manolito, un porc no humanitzat; així com altres elements de la granja.

Familiars (de 3 a 12 anys):

El llop ferotge – Jove Teatre Regina

Aquest espectacle té com a objectiu explicar els contes clàssics que ens ha deixat la tradició, sense modificar-ne la història. També hi tracten altres temes com com la convivència, el paper de les mares a l’actualitat, l’ecologisme o les noves espiritualitats.

Alma – SAT!

Un espectacle per a la primera infància de petit format basat en el teatre d’objectes i el moviment. Els més petits gaudiran d’una proposta amb materials naturals, divertida i alhora poètica, que parla del pas del temps.

Teatre Musical (de 3 a 12 anys):

Peter Pan, el musical – Cúpula Las Arenas

Peter, el Musical ens submergeix en un món, on fantasia i realitat ens transporten al país dels somnis creant un ambient màgic. L’espectacle compta amb grans decorats mòbils i una fascinant il·luminació al costat de espectaculars coreografies, acrobàcies i meravelloses cançons a ritme de rock, blues i soul.

La Barcarola – Gran Teatre del Liceu

Una experiència musicovisual immersiva per als més petits. Una joguina escènica en la qual els músics dialogaran amb il·lustracions, ombres i audiovisuals per descobrir els elements més bàsics d’una peça musical.

La setmana dels 7 dissabtes – Aquitània Teatre

Una obra de teatre musical infantil plena de màgia, sensibilitat i humor, que parla a nens i nenes dels seus desitjos, del temps i, sobretot, de l’art de saber esperar per a assaborir millor cada instant.

Juvenil (a partir de 12 anys):

Derecho a pataleta – Sala Beckett

Les Espies de veritat han rebut la missió més important de la seva carrera. Les coses han canviat: els ocellets ja no riuen, els nens ja no canten i les flors ja no fan olor de primavera. La Clover, l’Alex i la Sam faran tot el possible per salvar el món, però aquesta missió és massa gran i elles estan molt cansades.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!