Els millors monòlegs, impros i stand-up de la cartellera de Barcelona

Ruben Garcia

Monòlegs, impros, stand-up, open mics… són algun dels gèneres escènics que més nous espectadors i adeptes estan generant. L’humor, la connexió i la proximitat amb el públic o les temàtiques de les converses són els ingredients que ofereixen aquests espectacles. Una oportunitat, que pots gaudir qualsevol dia de la setmana, per escapar de la rutina, en un dels diferents espais i locals de la ciutat, i passar una bona estona.

Índex:

 1. InRisus Fest – Diversos Espais de Barcelona
 2. Soterrani Legends – Teatre Victòria
 3. Miguel Noguera: Ultrashow – Teatre Goya
 4. La casa de la risa – Diversos Espais de Barcelona
 5. Improshow – Teatreneu
 6. Calladitas estaís más guapas – Aquitània Teatre
 7. Judit Martín: Not talent – Teatre Poliorama
 8. Comedy Gold Show – Golems
 9. Txabi Franquesa: Escocía – Jove Teatre Regina
 10. Miki Dkai: La casa sin papel – Eixample Teatre

Els 10 millors monòlegs, impros i stand-up de la cartellera de Barcelona

1. InRisus – Diversos Espais de Barcelona

In Risus, el Festival d’Humor de Barcelona se celebra entre el 16 i el 20 de març de 2022 a diferents sales i teatres de Barcelona. Durant únics cinc dies, veurem espectacles com La Vida ModernaLa Ruina o No Te Metas En Política i humoristes com Ana MorgadeBerto Romero o Valeria Ros, entre altres.

2. Soterrani Legends – Teatre Victòria

Es tracta d’un espectacle mensual d’stand-up amb la presència d’algunes de les ànimes fundadores d’El Soterrani: Josep Català, Oye Sherman, Marc Sarrats i Manel Vidal i artistes convidats que oferiran els seus greatest hits més celebrats.

3. Ultrashow de Miguel Noguera – Teatre Goya

L’Ultrashow és una experiència que has de viure i una manera únic d’entendre l’humor. Durant aproximadament una hora, Miguel Noguera explica unes 30-40 idees i conceptes que ha extreu del seu dia a dia, anotacions i dibuixos… que no et deixaran indiferent.

4. La casa de la risa – Diversos espais de Barcelona

L​a Casa de la Risa és el segell on el Grup Balañà engloba les apostes més divertides de la cartellera dels seus teatres: Teatre Tívoli, Teatre Borràs o el Coliseum. A la seva caretera humorística hi trobaràs espectacles com Yo sobreviví a la EGB de Jordi Merca; Ilustres Ignorantes amb Javier CoronasJavier Cansado i Pepe Colubi; o noms com Albert Pla, José Corbacho, Toni Moog, Joaquin Reyes, Luís Piedrahita, Faemino y Cansado, Carles Sans o noms internacionals com John Cleese.

5. Improshow de Planeta Impro – Teatreneu

Improshow és un espectacle diferent i únic a cada funció, on els assistents tenen molt a aportar, ja que els actors surten sense guió i necessiten suggeriments de tot tipus, que utilitzaran per anar teixint les seves històries damunt de l’escenari.

Improshow
A partir de13,00€
Des del 21 de setembre de 2013
Teatreneu. Sala Xavier Fabregas

6. Calladitas estaís más guapas – Aquitània Teatre

Un espectacle de comèdia multudisciplinar escrita i interpretada per dones, dirigit i presentat per Jessika RojanoSil Castro, acompanyades al piano per La Maria Rosa, on podràs veure cançó còmica, improvisació, entrevistes i molt Stand-Up Comedy.

7. Not talent de Judit Martín – Teatre Poliorama

Not talent de la televisiva actriu i humorista Judit Martín (Polònia i  Està passant a TV3 o cia Dejabugo al teatre), és un un espectacle còmic que apel·la a totes aquelles persones que no tenen talent.

9. Escocía de Txabi Franquesa – Jove Teatre Regina

Escocía de Txabi Franquesa presenta un espectacle protagonitzat per un home que arriba als 40, a cavall entre la joventut i la vellesa. Una batalla contra la dicotomia de qui se sent jove, però la seva realitat mostra a una persona que està més a prop de l’imserso que del moviment universitari.

10. La casa sin papel de Miki Dkai – Eixample Teatre

L’humorista valencià amb orígens gaditans torna a la cartellera amb aquest un relat sobre sèries i vivències durant el confinament.

Miki Dkai: La casa sin papel
A partir de12,00€
Des de: 27 de març de 2021
Fins: 17 de juliol de 2022
Eixample Teatre

10 locals i teatre de Barcelona on podràs gaudir dels millors monólogos, impros y stand-up

 1. Sala ARS Teatre Bcn
 2. Sala ÓN
 3. Sala Tarantos ‘Tarantos Comedy’
 4. Tinta Roja
 5. Cafè Teatre Llantiol
 6. La Rubia
 7. El Medi
 8. La casa dels contes
 9. The Comedy Club House
 10. Club Cronopios
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari