SELECCIÓ DE MILLORS ESPECTACLES

Els millors monòlegs, impros i stand-up de la cartellera de Barcelona

Redacció

Monòlegs, impros, stand-up, open mics… són algun dels gèneres escènics que més nous espectadors i adeptes estan generant. L’humor, la connexió i la proximitat amb el públic o les temàtiques de les converses són els ingredients que ofereixen aquests espectacles. Una oportunitat, que pots gaudir qualsevol dia de la setmana, per escapar de la rutina, en un dels diferents espais i locals de la ciutat, i passar una bona estona.

TeatreBarcelona t’ofereix una selecció molt variada que podràs veure aquest mes a la cartellera de Barcelona. Atreveix-te a viure l’experiència!

Els 10 millors monòlegs, impros i stand-up de la cartellera de Barcelona

Luis Zahera al Teatre Borràs: Chungo

El reconegut actor gallec, reconegut recentment amb un Goya a la Millor Actor de Repartiment per ‘As bestas’,  repassa la seva carrera amb un divertit monòleg. Una ocasió per gaudir de la seva faceta més còmica, on descobrirem un humorista ple d’històries i histèries, totes elles a clau d’humor de la seva trajectòria professional amb innombrables anècdotes tant de la vida professional com personal.

Miguel Noguera al Teatre Goya: Ultrashow

L’Ultrashow és una experiència que has de viure i una manera únic d’entendre l’humor. Durant aproximadament una hora, Miguel Noguera explica unes 30-40 idees i conceptes que ha extreu del seu dia a dia, anotacions i dibuixos… que no et deixaran indiferent.

Berto Romero al Teatre Coliseum: Lo nunca visto

Després de 5 temporades esgotant entrades amb el seu darrer show, l’humorista torna aquest 2023 amb un show d’humor totalment nou en el que no hi faltaràn els riures.

Corta el cable rojo al Teatre Apolo

Després d’11 temporades triomfant a Madrid, arriba a Barcelona la comèdia més improvitzats dels últims anys. Les propostes inesperades del públic donen lloc a personatges desbocats, situacions insospitades, reptes impossibles, balls sorprenents, cançons hilarants…

Albert Floyd i Tomàs Fuentes al Medi:Bumping Mics

El Bumping Mics és un espectàcle on Albert Floyd i Tomàs Fuentes pugen a l’escenari sense res preparat. Des de dalt l’escenari, improvisen acudits amb la informació que els hi dóna el públic o diferents convidats.

Gabriel Córdoba al Teatreneu: Nacido al revés 

És la història d’un jove d’un poble de Múrcia que decideix fer el salt a la gran ciutat de Barcelona, ​​per convertir-se en una gran estrella. En aquest viatge Gabriel descobreix que hi ha alguna cosa que mai no podrà ser: una gran actriu.

Jordi Merca a la 9 dels Bosques: Yo sobreviví a la EGB

Espectacle de stand-up que et farà recordar d’una manera entranyable i divertidíssima el que vas ser i la persona que ets ara. Si ets post-Naranjito, però sobretot si ets pre-Cobi, sens dubte, aquest és el teu xou.

Guillem Estadella a l’Aquitània Teatre: Quin pollastre!

L’espectacle de Guillem Estadella, proposa un monòleg que combina l’stand up amb la improvisació, un toc musical i un parell d’ous.

Ramon LSD al Cafè Teatre Llantiol: Manías

Sí, tenir manies és una cosa natural. El problema ve quan el seu gaudi suposa torturar els que t’envolten: escoltar música a tot volum, fer petar els artells, ficar el dit al nas … I és clar, qui té preferència? El teu dret a ser maniàtic o el seu a no ser molestats? I compte, que aquí ningú està fora de perill ja que n’hi ha de tota mena: manies de mares, de companys de pis, de iaios …

10 locals i teatre de Barcelona on podràs gaudir dels millors monólogos, impros y stand-up

  1. Teatre Poliorama
  2. Jove Teatre Regina
  3. Sala ARS Teatre Bcn
  4. Sala ÓN
  5. Cafè Teatre Tinta Roja
  6. La Rubia Teatre
  7. La casa dels contes
  8. The Comedy Club House
  9. Club Cronopios
  10. Antic Teatre
Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!