Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Andreu Rami

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona!

Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de la ciutat: el Grec Festival de Barcelona. Hi trobaràs una mirada independent al viatge  que el Festival proposa enguany a través de la seva programació: un recorregut cultural pel món anglosaxó. Hi trobaràs articles d’actualitat, reportatges i entrevistes que et serviran per orientar-te, informar-te i per descobrir amb calma com gaudir d’aquesta experiència teatral.

La publicació ha estat creada gràcies a l’esforç de l’equip de TeatreBarcelona, a qui sortir de la pantalla ens fa especial il·lusió, i ha comptat amb la participació de desenes de col·laboradors, periodistes culturals i blocaires, inclou itineraris elaborats pels joves crítics del portal Novaveu  de Recomana.cat o un repàs per la totalitat de la programació teatral estiuenca de la ciutat. Una revista imprescindible on trobaràs tot el que busques: nom propis, espectacles arriscats, propostes per a tot tipus de públic, activitats complementàries i sobretot, informació per fer la teva visita al Grec més completa i engrescadora.

Estem convençuts que el Festival Grec és una gran oportunitat per trencar la rutina i deixar-se seduir per noves propostes.

Gaudeix del teatre i gaudeix de la lectura!

Com a usuari de Teatre Barcelona ja pots descarregar-la fent clic aquí i també la pots aconseguir físicament en paper, de manera gratuïta -fins esgotar existències-, a partir del dia 15 de juny en tots els teatres de la ciutat, els principals centres cívics i a diferents punts de la ciutat:

Revista especial Grec
Descarrega-la ara
Comparteix-la!
Enllaç copiat!
Escrit per
Andreu Rami
Articles relacionats

Els noms claus de la nova temporada del Grup Focus

El Grup Focus ha presentat les seves apostes per la nova temporada 2023-2024. Amb un total de setanta espectacles programats, incloent-hi 14 produccions pròpies i 15 coproduccions, els quatre teatres […]

Comentaris
  • joseptarragorosell
    joseptarragorosell

    Està molt bè.Gracias sou molt amables

    Respondre
    20/06/2019
Enllaç copiat!