Tierras del Sud

Tierras del Sud

Tierras del SudTeatro Amazonas i Extraños mares arden són els tres espectacles que conformen la Trilogía Pacífico de la companyia Azcona&Toloza. Un tríptic sobre la realitat neocolonial a l’Amèrica del Sud d’avui.

Sinopsi

Què uneix l’industrial tèxtil italià Luciano Benetton amb el petit clan maputxe dels Curiñanco-Nahuelquir? I l’actual president de l’Argentina, Mauricio Macri, amb Sylvester Stallone? I el jugador de la NBA Emanuel Ginobili amb Butch Cassidy? Les respostes a totes aquestes preguntes són aquí, a milers de quilòmetres dels Estats Units o d’Europa. Aquí, al sud del sud, als límits australs d’Amèrica, a la regió més despoblada de l’Argentina. Aquí, entre grans llacs cristal·lins i enormes cims nevats, entre Los Andes i l’Atlàntic. A Puelmapu, el territori ancestral del poble maputxe.

Durada:
Idioma:
Castellà
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle
  • Miquel Gascon BazMiquel Gascon Baz
    Teatre Barcelona
Articles relacionats

8 raons per anar a Terrassa (o al TNT)

REDACCIÓ: Aída Pallarès / @aidapallares Participatiu, adaptat, inclusiu, assequible i paritari. Per a tots els públics i per als nous públics. Així serà l’onzena edició del Terrassa Noves Tendències (TNT). […]