Atenció al client

 • Comprova la teva carpeta de correu electrònic no desitjat o spam (especialment si uses Hotmail i Gmail). Si encara així no les trobes, emplena el següent formulari i te les tornarem a enviar:

  • DD slash MM slash YYYY
 • Quan compris les teves entrades t’arribaran al correu electrònic que facilitis en el moment de la compra. Les entrades les rebràs en format PDF per a poder imprimir-les, però també pots portar-les en format digital en el teu telèfon intel·ligent o tablet.

  Tots els teatres estan preparats per a validar-les en format digital, i d’aquesta manera contribuïm a economitzar la despesa de paper i fer la nostra experiència en el teatre més sostenible. Només has de recordar-te de portar suficient bateria en el teu dispositiu ;)

 • Si un promotor ens comunica que un esdeveniment s’ha cancel·lat o nosaltres confirmem a través d’un mitjà fefaent que és efectiva aquesta cancel·lació o suspensió, procedirem a la devolució de l’import de les entrades. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic o telèfon per tal de comunicar-te la suspensió i donarem l’ordre de devolució de l’import de les entrades. Per tant no és necessari que ens sol·licitis la devolució ni necessitem cap dada addicional, ja que l’abonament es realitza en la mateixa targeta amb la qual has fet la compra. Si la teva targeta és de dèbit, el moviment apareixerà en el teu compte com un ingrés, i si la teva targeta és de crèdit, veuràs la devolució en el pròxim extracte. Recorda que tan sols podem retornar els diners de les entrades d’esdeveniments cancel·lats. Si l’espectacle per al qual tens entrades continua vigent, no podem retornar ni canviar les teves entrades.

 • Per a la majoria d’espectacles, com s’indica en la pròpia entrada i en les Condicions Generals de Venda “no s’admeten canvis ni devolucions d’entrades”, i no s’aplica el dret de desistiment per tractar-se d’una activitat recreativa recollida en les excepcions de l’article 103 de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre.

  Canviar la teva entrada (per exemple, de data) implica una devolució i una nova compra, per la qual cosa tampoc podem realitzar canvis.

  En alguns casos, els organitzadors de l’esdeveniment poden admetre excepcions per raons de pes (alguns amb cost addicional). Per això és tan important consultar les condicions establertes pel proveïdor abans de comprar les teves entrades.

  Si tens alguna raó de pes per la qual necessitis efectuar el canvi o cancel·lació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem:

  • DD slash MM slash YYYY
 • El procés de compra s’ha realitzat correctament, és a dir, la teva entrada és totalment vàlida, per la qual cosa està donada d’alta en tots els sistemes de validació. Com s’indica en la pròpia entrada, les entrades no admeten devolució.

  Si la compra s’ha duplicat, en ser el teu cas un assumpte especial, deixa’ns les teves dades de contacte, el nom de l’esdeveniment, el nombre d’entrades comprades en cada cas i la data i hora aproximada de la compra per a veure com podem ajudar-te. Si les compres són diferents (diferent nombre d’entrades, diferent nom, etc) o hi ha un termini de temps considerable entre elles, entendrem que són compres diferents, no un error, i no podrem procedir a la devolució.

  • DD slash MM slash YYYY
 • Revisa els últims moviments de la teva targeta. Si el pagament no apareix en els últims moviments això significa que el pagament no ha estat realitzat i que has de comprar les entrades de nou ja que el càrrec de la compra és immediat.

  Si el pagament sí que apareix en el teu compte però no has rebut les teves entrades posa’t en contacte amb nosaltres indicant-nos l’esdeveniment, la data i hora de la compra, l’import, el mail que vas posar en comprar les teves entrades i els 4 últims dígits de la targeta amb la qual vas realitzar el pagament.

 • Els pagaments es realitzen amb targeta de crèdit o dèbit a través d’una passarel·la de pagament segur. Això vol dir que, una vegada introduïts les dades de la teva targeta, hauràs de “signar la transacció” amb la dada que et sol·liciti el teu banc. A vegades és un SMS que reps en el teu mòbil (el que tinguis associat a la teva targeta, nosaltres no t’hem sol·licitat cap telèfon), o una posició d’una targeta de coordenades, o l’usuari i contrasenya de la teva banca online o qualsevol altra forma d’identificació que utilitzi la teva entitat.

  Tingues en compte que aquest tràmit l’estàs realitzant en una desconnexió amb la teva pròpia entitat bancària, per la qual cosa, en cas que tinguis algun problema amb la verificació, hauràs de posar-te en contacte amb el teu banc.

 • El que pot estar passant és que hi hagi algun tipus d’incompatibilitat amb el navegador que utilitzes. Nosaltres recomanem utilitzar Google Chrome o Firefox ja que sempre estan actualitzats. Si estàs en a la feina o en alguna xarxa pública pot ser que la pròpia xarxa tingui limitacions per a la compra online. Intenta-ho des del teu ordinador de casa o des d’un altre dispositiu com el teu telèfon intel·ligent utilitzant la teva pròpia connexió de dades, desactivant la wifi.

  Si després d’utilitzar altres dispositius per a comprar no pots finalitzar el procés, digu’ns-ho i veiem com podem ajudar-te en el teu cas concret. Quantes més dades ens facilitis (dispositiu, sistema operatiu, navegador, tipus de connexió, etc) més senzill ens serà ajudar-te.

 • Teatre Barcelona no és un teatre ni una sala d’espectacles, sinó el portal d’arts escèniques més complet que unifica tota la cartellera de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. A Teatrebarcelona.com trobaràs tot el que necessites per a anar al teatre: informació exhaustiva dels espectacles, notícies, recomanacions, promocions, concursos…

  Quan facis click al botó COMPRAR ENTRADES et redirigirem al canal de venda propi del teatre al qual vols anar, on selecciones les teves localitats en el mateix mapa de pati de butaques que té la web del teatre. Sempre trobaràs el nostre logo durant el procés de venda, cosa que et garanteix que és una transacció segura.

  Si el teatre o proveïdor de l’espectacle no disposa de plataforma de venda pròpia et redirigirem a un altre canal de venda on sí que trobaràs les entrades.

  Comprant en TeatreBarcelona contribueixes al desenvolupament d’un projecte de comunicació ètic que té per finalitat crear una gran comunitat d’amants de les arts escèniques per a facilitar-li l’accés a la cultura, així com ajudar a desenvolupar i potenciar el teixit artístic i creatiu de la nostra ciutat.

 • Intentem mantenir totes les fitxes actualitzades al 100%, però si durant la teva navegació trobes a faltar alguna informació, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i ho solucionarem amb la màxima rapidesa possible.

 • Si vols formar part de l’equip de TeatreBarcelona, pots escriure’ns a teatre@teatrebarcelona.com