dies
hores
minuts
segons
Black Friday Teatral

Arriba el Black Friday Teatral 2023 a TeatreBarcelona! Una oportunitat única per trobar descomptes i promocions perquè puguis veure més teatre! Anticipa’t i gaudeix dels millors espectacles de la ciutat amb descomptes de fins al 50%!

Preguntes freqüents
Què és el Black Friday teatral de Teatre Barcelona?

Durant la setmana del Black Friday Teatral, a teatrebarcelona.com t’oferim les millors obres de teatre, humor, dansa, infantil, monòlegs, teatre de proximitat, òpera o concerts teatralitzats amb descomptes fins al 50%.

Quin dia serà el Black Friday Teatral 2023?

La jornada mundial de promocions Black Friday se celebrarà, com sempre, el darrer divendres de novembre, que l’any 2023 correspon al 24 de novembre.

Quan es publiquen els descomptes per a obres de teatre?

Des de diversos dies abans del 24 de novembre, a TeatreBarcelona trobaràs publicades les ofertes oficials dels teatres i equipaments escènics de la ciutat. Et recomanem que et subscriguis a TeatreBarcelona per rebre els butlletins per correu electrònic, on t’enviarem en primícia tots els descomptes pels millors espectacles.

Avança't al Nadal amb els descomptes més alts de l'any

El Black Friday Teatral és una oportunitat d’or per avançar les compres de Nadal. El Tió, el Pare Noel i els Reis Mags trobaran els millors descomptes de l’any els darrers dies de novembre, i ja publicarem els abonaments i Tiquets Regal de Nadal dels espectacles que en disposin.