Explore el jardín de los Cárpatos

Explore el jardín de los Cárpatos

La companyia José y sus hermanas presenta el seu tercer projecte Explore el jardín de los Cárpatos on ironitza sense compassió sobre la indústria del turisme.

Amb Los bancos regalan sandwicheras y chorizos, van parlar del franquisme estructural. Amb Arma de construcción masiva, van interrogar-se sobre leducació rebuda, a lescola i a casa.

Ara, la companyia vol descobrir què hem explicat a la resta del món per haver estat capaços de construir un país visitat per milions de persones cada any. La història duna marca Spain is different amb el mar Mediterrani de fons, que un dia és una piscina i centre recreatiu i l’endemà es converteix en fossa i camp de batalla. Vacances compensatòries que tenen molt poc a veure amb la necessitat de viatjar per conèixer el món. Una aventura per a la qual compten amb la guia del director xilè Marco Layera. 

Durada:
Idioma:
Castellà
Català
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle 2
Recomanacions Teatre Barcelona
Espectadors/es
  • Iván F. Mula
    Iván F. Mula
    Teatre Barcelona
  • Josep OS
Articles relacionats

Teatre polític, el pleonasme

En una extensa entrevista publicada el 2015 a Constelaciones. Revista de Teoria Crítica, Juan Mayorga afirmava que “el teatre és la més política de les arts, i ho és per tres raons: perquè es fa […]

Enllaç copiat!