REVISTA ESPECIAL GREC 2024

Descarrega la nova Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Descarrega la revista especial Grec 2024. Una mirada independent i exhaustiva a les arts escèniques d'estiu en 80 pàgines plenes de reportatges, entrevistes, articles i seleccions fetes pel bo i millor del periodisme cultural català!

Redacció

Amb l’arribada del bon temps i la calor arriba també la Revista especial GREC 2024 que editem en digital i en paper a TeatreBarcelona. Una mirada independent i tranquila a la cartellera del festival d’arts escèniques de referència de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic.


Hi trobaràs reportatges, entrevistes, la programació curosament detallada, seleccions, informació pràctica… I tots els espectacles del Grec 2024 Festival de Barcelona!

Descarrega la revista aquí

A partir del 10 de juny podràs trobar la revista en paper a més de 100 espais culturals de la ciutat, com per exemple les sales de teatre (Espai Texas, Antic Teatre, Atrium, Eòlia, Fènix, Gaudí, Jove Teatre Regina, El Maldà, L’Autèntica, Sala Ars, Beckett, Akadèmia, Raval, Tantarantana, Versus Glòries…), Centres Cívics (Casinet, Cotxeres, Drassanes, Pati Llimona, Cotxeres Borrell, La Sedeta, Guinardó, Matas i Remis, Can Basté, Can Clariana, Can Verdaguer, Torre Llobeta, La Sagrera, Vil·la Florida, Vil·la Urània, La Lleialtat Santsenca…); Universitats; Biblioteques; Llibreries (Abacus, No Llegiu…), Escoles (Eina, BAU, IDEP, Taller de Músics,  EOI Drassanes, …);… i molts mes!

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

El llegat de Warlikowski

Krzysztof Warlikowski no és un director fàcil, una d’aquelles estrelles rutilants que sovint venen a casa nostra per meravellar-nos. Perquè el seu teatre és força complex. Al nostre país, només […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!