Santi Monreal

S’ha format a l’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat de text i a l’Escola de Teatre la Casona, Ha realitzat cursos amb Fernando Piernas, Cesc Gay, Carol Rosenfeld, Coralina Colom, Salvador Oliva, Peter Claught, Javier Daulte i Pawel Rouba entre d’altres.

Professionalment ha treballat al Teatre Nacional de Catalunya amb Dissabte, diumenge i dilluns i Primera Plana a les ordres de Sergi Belbel i al Cafè de la marina dirigida per Rafel Duran; Amb Juan Carlos Martel a Atemptats contra la seva vida i Push Up 1-3, És Fundador de la Cia. Viuda de Iguana e Hijos on sota la direcció de Jordi Frades ha participat en els Malvats i al Projecte Alfa. És cofundador de la Companyia de commedia dell’arte Dei Furbi i ha participat en els seus tres primers espectacles: Scherzo, Divertimento! i Tocata i fuga.

Ha fet cine (diario de una ninfomana, myway) televisió (el cor de la ciutat, La Señora, La Riera, El secreto de Puente Viejo), ràdio, doblatge i ha participat en diversos curts entre els quals destaquen Eròstrat i Buit.

El 2018 va estrenar el monòleg Lear de Francesc Messeguer a Buenos Aires.

Lloc de naixement
Barcelona
Fotos i vídeos
Articles relacionats
Ricard III a l’aire lliure

Ricard III a l’aire lliure

Inspirats en un festival novaiorquès que programa cada estiu textos de William Shakespeare al Central Park, la companyia catalan Pàrking Shakespeare van decidir l’any 2009 que cada juliol traurien al […]