Tot el que necessites per anar al teatre

Parking Shakespeare: Molt soroll per res

Com cada estiu des dels últims 5 anys, la companyia Parking Shakespeare ens ofereix una obra de William Shakespeare a l’aire lliure i en 360º al Parc de l’Estació de Nord. Aquest any presenten Molt soroll per res, dirigida i versionada per Israel Solà.


Valoració espectadors
 • A mi me ha parecido el caprichito de unos pocos realizado con el dinero de otros muchos…en una producción tan lujosa como tediosa.
  Más bien una colección de cromos y referencias tan dispares como injustificadas que suponemos que solo dejará satisfecho al ínclito Llacer inductor de este pastiche.
  Dicho lo cual hay que hacer mención a una escenografía muy lograda aunque con abundantes precedentes.

  En definitiva un plato del gusto de ” Les tietes” aficionadas a las galas de fin de año de TV3
  “La nostra”.

  01/11/2015
 • Elisabet Ramírez Valle

  Vaig anar-hi l’últim dia. Era la primera vegada que anava a veure els de Parking Shakespeare i em vaig trobar amb una gentada (1022 persones, van comptar després) de manera que ens vam haver d’asseure bastant lluny del cercle central. A més, sento dir-ho, però vam tenir mala sort amb la companyia: un grup de 4-5 persones, uns asseguts, altres d’empeus, van fer soroll durant tota la funció (menjant crispetes i quicos, obrint llaunes amb el conseqüent pssss, parlant entre ells, fins i tot per mòbil) i no ens van deixar gaudir de l’obra.

  Jo vaig tenir sort i vaig poder seguir el fil argumental però la meva parella, que els tenia justament al costat, no va poder captar res més que allò que intuïa en la interpretació.

  Tot i així, em va semblar una obra molt divertida i molt ben interpretada per uns excel·lents actors que són capaços de fer “molt soroll sense res”, només valguent-se d’un escenari, les seves veus i el seu talent. Felicitats a Parking Shakespeare per la magnífica iniciativa que esperem tornar a veure els pròxims anys.

  05/08/2014
 • NEUS MÒNICO FERNÁNDEZ

  Com cada estiu agafem els coixins i ens dirigim a la nova proposta que en ofereixen la companyia de teatre Parking Shakespeare.
  Aquest cop es tracta de “Molt soroll per res” de Shakespeare, una obra molt divertida i que toca un munt de temes,com la calúmnia, l’honor i l’amor .

  Es tracta d’una proposta sense cap mena d’escenografia, ni cap equipament de so, ni llum i feta l’ aire lliure , on tot el protagonisme recau sobre el text i els propis actors.

  Com a escenari s’utilitza el centre del cercle que trobem al Parc de l’Estació del Nord, rodejats d’arbres i com a seients les grades que l’envolten. Tot i que moltes vegades els actors es mouen per fora i interactuen amb els espectadors fent-lo formar part de l’obra.

  Ja seguts ens disposem a veure a aquesta colla d’actors extraordinaris, que ho donen tot d’una manera divertida i natural, fent d’uns textos clàssics ,unes representacions molt properes i actuals ; oferint-nos un teatre en estat pur.

  Moltes vegades a part d’interpretar, els actors també ens canten, ballen e inclús toquen algun instrument; que és una bona manera de conectar amb el públic.

  El vestuari sempre és del tot actual.

  Com era d’esperar ha estat un plaer poder gaudir d’aquesta companyia i dels meravellosos textos de Shakespeare´,i a més a més d’una manera tan propera.

  Encara esteu a temps d’anar-hi ,paga la pena si voleu veure teatre amb majúscules !!!!!!!!!!

  28/07/2014
Articles relacionats

Al parc amb en William

18 juliol 2014

Parking Shakespeare omple de teatre l’Espiral dels Til·lers, per sisè any consecutiu, amb Molt soroll per res: “una obra que és una festa”. El racó del parc de l’Estació del […]