Tot el que necessites per anar al teatre

Parking Shakespeare: Els dos cavallers de Verona

Per novè estiu consecutiu Parking Shakespeare torna a l’atac amb una nova comèdia del dramaturg anglès al Parc de l’Estació del Nord!

Els dos cavallers de Verona és una de les primeres comèdies de Shakespeare, probablement representada al 1594, i tracta sobre l’amor i l’amistat. Jordi Centelles agafa el testimoni a la direcció de la companyia, i això, lligat a l’humor shakespearià, és rialla assegurada!

Parking Shakespeare és una companyia que cada estiu ofereix un Shakespeare a l’aire lliure i gratuït. Creada el 2009 amb la idea anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare en parcs públics, es tracta d’una proposta que no requereix d’escenografia, ni d’equipaments de so i llums i que tot el protagonisme recau en el text i en els actors.

El bon funcionament i l’entesa de la companyia ha fet que amplï l’activitat i fes un pas endavant amb Parking d’Hivern. El projecte ofereix teatre amb entrada gratuïta més enllà de l’estiu, presentant obres d’altres autors. De manera que Parking Shakespeare creix i es fa gran. De l’estiu a l’hivern. De la calor al fred. De la comèdia al drama. D’un autor clàssic a un de contemporani. Sempre seguint amb la nostra filosofia: les ganes d’apropar la cultura a tothom.

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Una obra menor de Shakespeare dona igual, es lo de menys,aqui lo que importa es el treball imaginatiu, i credor que sota la direccio de Jordi Centelles fan pasa una estona superdivertida, personatges fellinians, mafiosos amb El Padrino inclús, cançons tipiques italianes versionades de la millor i mes original manera. Un treball interpretatiu per mi perfecte amb una dicció clara i potent, que en un espai al aire lliure té un gran merit, i resalta la utlitzaçio ideal de aquest espai aon els arbres i tot l entorn faciliten una entrada i sortida de tots els integrants del grup d una forma dinamica i simpatica a lo que podiem anomenar escenari principal, que no es mes que el centre de aquest bonic anfiteatre rodó.Vestuari divers i sorprenent al servei de un treball aon el sentit del humor i en ocasions sensaçio de improvitsacio, fan que t oblidis estas devant d un Shakespeare i per mi amb aquest cas, es un factor positiu mes a favor de Parking Shakespeare i “Els 2 cavallers de Verona”

  05/08/2017
 • Un any més, sota els til-lers del Parc de l´Estaciò del Nord, la companyía Parking Shakespeare enguany sota la direcció de Jordi Centelles, i que al mateix temps, és qui ha fet aquesta versió molt sui generis de l’obra de Shakespeare, i amb la que hem gaudit de valent. L’acció ens situa a Itàlia a mitjans del segle XX, on dos homes s’enamoren de la mateixa dona, però crec que el tema és el menys important i hem de valorar l’enginy perquè un espectacle sense escenografía, so ni llum,
  però amb uns gags esbojarrats i unes entrades i sortides d’escena genials, et tinguin atrapat els noranta minuts. Un vestuari encertadíssim, i un treball grupal de tots els actors sense excepció, extraordinari. Quan els actors es veu que estan fent la seva feina a gust, aquesta alegria es transmet ràpidament a l’espectador, i en aquest cas ha estat així.
  Només queden dues funcions, demà dissabte i diumenge. No us ho perdeu !!!

  05/08/2017
 • Pau Rosell Simón

  “Llarga vida al Parking Shakespeare!”

  Si us fa mandra anar al teatre, si els clàssics de Shakespeare us semblen aburrits, si us semblen molt cars els preus dels teatres “convencionals” , si voleu riure de valent, si voleu passar una estona innolvidable, si busqueu originalitat… hem trobat la solució: els Parking Shakespeare ja hi són a l’Espiral dels Til·lers per nové estiu consecutiu!!!!!!!

  Aquest estiu, la conegudísima companyia (que fa que la gent cada estiu surti per veure teatre a l’aire lliure amb COIXINS…) s’atreveix amb la comèdia “Els 2 caballers de Verona”, i amb tot el dret del món… decideixen reversionar-la incloent-hi gags que recorden a mítiques pel·lícules com El Padrino, uns personatges molt extravagants o fins i tot els grans èxits de la música cantats excelentment a capela!

  Em maravella el treball de Jordi Centelles, ha dirigit i creat una versió única al planeta que fa riure TOTA l’estona i a TOTHOM.
  Sense escenografia, la màgia de Shakespeare ens farà riure durant una hora i mitja que se’ns passaran volant!
  A la vida, no cal veure grans muntatges, recarregats d’escenografia, llums, so i vestuaris esperpèntics, anar a la naturalitat es essencial i eficaç i projectes com aquest ho demostren.

  ATENCIÓ: fa molt de riure, molt, molt molt de riure!!!!!!

  Si els Parking Shakespeare han esdevingut un clàssic de l’escena teatral barcelonina, per quina raó serà…? Veniu a veure’ls i ho sabreu perfectament! No s’ho pot perdre ningú siusplauuuu!!!

  25/07/2017
 • Hebert

  Un any més, torna aquesta simpatiquíssima iniciativa cultural al Parc de l’Estació del Nord en format taquilla inversa, en un entorn fresc, acollidor i ple d’espectadors fidels (els que porten coixins).. Jo no sóc gaire de les comèdies shakespearianes (heretgia!) però aquí sempre les gaudeixo molt. Esborrajada, còmplice, lúdica i simpàtica adaptació d’una de les obres considerades menors de WS per part dels Parking Shakespeare i Jordi Centelles, que han fet una adaptació ambientada a la Itàlia de mitjans sXX, amb personatges ridículament còmics, els enamorats ensucrats, mafiosos de segona, pretenents de tercera…
  Gran direcció i molt, molt bones interpretacions d’un gran repartiment, que s’entreguen a la farsa amb registres que en aquest entorn funcionen d’allò més bé i a destacar, un cop més, l’excel·lent dicció de tothom, més que important en un espai obert i de 360º.
  Consell: aneu-hi amb temps, gaudir-la de ben a prop és un luxe.

  25/07/2017
Articles relacionats
Shakespeare i Fellini es troben al Parc de l’Estació del Nord

Shakespeare i Fellini es troben al Parc de l’Estació del Nord

20 juliol 2017

Una comèdia de William Shakespeare, a l’aire lliure, amb entrada gratuïta i públic en 360º. La companyia Parking Shakespeare torna a l’espiral dels til·lers del parc de l’Estació del Nord […]