Tot el que necessites per anar al teatre

Parking Shakespeare: Woyzeck

Parking Shakespeare: Woyzeck

Woyzeck és el retrat del procés de deshumanització que pateix el soldat protagonista com a conseqüència de les pressions del seu entorn social, pressions que es veuen exemplificades en el abusos directes del seu superior, el Capità, i els experiments del Metge local, que l’usa com a conillet d’índies per a les seves investigacions. Woyzeck viu en parella amb Marie, la mare del seu fill de pocs anys, però davant l’estat d’absència i la incipient follia del soldat, la relació es veurà truncada de dalt a baix.

El 2013 s’ha celebat el bicentenari del naixement de Georg Büchner, autor de l’obra, i la present adaptació de Woyzeck pretén ser un compendi d’algun dels racons més reveladors de la visió de l’autor. Un homenatge a una obra que en el seu conjunt és breu, però que amb la seva veu influent prefigura l’autor imponent que hauria pogut arribar a ser de no morir a la prematura edat de vint-i-tres anys.

 

Fotos

Parking Shakespeare: WoyzeckParking Shakespeare: WoyzeckParking Shakespeare: WoyzeckParking Shakespeare: Woyzeck

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

    Articles relacionats

    Woyzeck torna sota teulada

    19 setembre 2014

    L’edició d’hivern de Parking Shakespeare recupera l’obra de Büchner, actuant en per primera vegada dins una sala de teatre tradicional, a la Beckett.

    Llegir més... n