Tot el que necessites per anar al teatre

Parking Shakespeare: Al vostre gust

Parking Shakespeare: Al vostre gust

Ja és tota una tradició: Parking Shakespeare torna un any més al Parc de l’Estació del Nord, com l’autor al bard. Aquest any, la companyia presenta l’adaptació de la comèdia Al vostre gust, i ho fa una vegada més amb un muntatge a l’aire lliure, en 360º i de manera gratuïta. Després de sis estius i tres hiverns, la companyia presenta el seu 10è espectacle. Aquesta vegada, el director convidat és Llàtzer Garcia (La Pols, 2014). Amb un èxit aclaparador la temporada passada -més de 6.000 espectadors en 3 setmanes-, fruit de la seva llarga trajectòria, la companyia vol apostar, una vegada més, pel format obert, gratuït i de proximitat.

SINOPSI

En paraules del director, Al vostre gust “és una comèdia, sí, però va més enllà de la situació d’embolics que produeix la rialla. Té un gran poder poètic i és un dels millors cants a la felicitat i a la llibertat que ens ha donat el teatre. Apareixen dos dels més grans personatges de l’autor anglès: la intrèpida i enginyosa Rosalina -potser la millor creació femenina que mai va fer Shakespeare- i el melancòlic Jacques. Un personatge que està a l’alçada del millor Falstaff o Lear”.

“La dicotomia entre realitat i ficció és el que més m’interessa del text. El món real i l’imaginari. L’espai real i l’espai mental. La realitat i el somni. La pèssima realitat que empeny als personatges a fugir al món idíl·lic per excel·lència.”

Fotos

Parking Shakespeare: Al vostre gustParking Shakespeare: Al vostre gustParking Shakespeare: Al vostre gustParking Shakespeare: Al vostre gustParking Shakespeare: Al vostre gust

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • Hebert Parodi
    Hebert Parodi
    12345

    Parking Shakespeare i “Al vostre gust”. Taquilla inversa al parc. Més que interessant proposta. Una de les millors comèdies de Shakespeare en un entorn fresc, proper i acollidor i un públic fidel (que porta coixins). Gran direcció i molt, molt bones interpretacions d’un gran repartiment on destaca ( i el nivell és altíssim, insisteixo), Muguet Franc, a qui no coneixia i que atreu totes les mirades fins i tot quan no és el centre d’atenció, amb una gestualitat meravellosament còmica. A destacar l’excel·lent dicció de tothom, més que important en un espai obert i de 360º. Aquesta obra, amb aquest elenc, a un teatre, no seria de les d’entrades barates.

    19/07/2015

Articles relacionats