Nil Cardoner

Nil Cardoner

Amb 13 anys comença la seva formació a l’escola de Laura Joe a Barcelona, per cursar més tard el grau d’interpretació a l’Escola superior de cinema i audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

Debuta a la petita pantalla a la sèrie “Zoo” fent el salt a la ficció nacional amb “Polseres vermelles” (Polseres Vermelles), que li atorga el reconeixement de crítica i públic gràcies al personatge de Roc.

Després d’això, ho hem pogut veure recentment a la sèrie “Les de l’hoquei” (Les de l’hoquei) de TV3, també disponible a Netflix.

En cinema ha participat a “Mil cretins” de Ventura Pons, “Fènix 1123” de Joel Joan i Sergi Lara, pel paper del qual obtenia la nominació a millor actor protagonista als Premis Gaudí, “Seve the movie” de John-Paul Davidson així com a “Boig per ella” de Dani de l’Ordre on donava vida a Víctor amb Aixa Villagrán, Susana Abaitua i Álvaro Cervantes.

Sobre les taules, ha treballat a les ordres de Pau Miró a “Victòria” i “Una història real” així com de Carles Fernández Giua a “Dinou” protagonitzant actualment “Qui estigui lliure” (Qui estigui lliure) de Xavi Buxeda i Marcet.

Té pendent d’estrena la nova ficció original de Netflix “Alma” on el veurem amb Mireia Oriol i Milena Smit en una de les estrenes més esperades de la plataforma per al 2022.

Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats
Nico&Sunset estrenen la comèdia ‘Be my baby’

Nico&Sunset estrenen la comèdia ‘Be my baby’

Nico&Sunset, o el que és el mateix Oriol Vila i Raquel Salvador, estrenen demà divendres 26 d’octubre al Club Capitol, Be my baby, una comèdia amb un punt d’amargor que parla al […]

Veure tots els articles