Nico&Sunset estrenen la comèdia ‘Be my baby’

Rubén Garcia Espelta

Nico&Sunset, o el que és el mateix Oriol Vila i Raquel Salvador, estrenen demà divendres 26 d’octubre al Club Capitol, Be my babyuna comèdia amb un punt d’amargor que parla al públic de la vida, tal com és, i del moment en què tots i totes comencem a renunciar als nostres somnis. Un muntatge divertit però que reflexiona sobre temes seriosos com la identitat, l’orientació sexual, l’embaràs adolescent i també ens adverteix sobre com de perillosa pot ser de vegades una cosa tan bonica com l’amor romàntic.

La història parteix de la situació dels tres protagonistes: la Blanca, una noia embarassada; el Pepe, que vol triomfar amb el seu grup de música trap; i la Carla, a qui no li agraden les etiquetes i per això no vol definir la seva identitat sexual. L’obra ens mostra el seu emotiu retrobament al cap dels anys.

El repartiment compta amb Mireia Oriol, Nil Cardoner i Bàrbara Mestanza, coneguts per les seves aparicions televisives a programes i sèries com Com si fos ahir, Polseres vermelles o el programa Oh Happy Day. Un dels objectius principals de Be my baby és portar gent jove al teatre. És per això que Nico&Sunset ha convidat a formar part del seu equip artístic a joves professionals que han demostrat sobradament el seu talent i que venen d’àmbits molt diversos com són la fotografia, la música, el videoclip, youtube… Molts d’ells autodidactes i amb moltes ganes de posar els seus coneixements al servei d’aquest projecte.

La trajectòria de Nico&Sunset (creadors d’altres obres com Purpurina o la websèrie Benjamin) sempre ha estat lligada a la comèdia i al món d’internet com una manera fàcil i directa d’arribar al gran públic. A les seves propostes acostumen a repetir-se elements com uns personatges que transiten entre la tendresa i el patetisme,la preocupació inesgotable per donar-li la màxima particularitat al clixé i el disseny d’unes històries aparentment senzilles i còmiques però que amaguen també una bona dosi d’amargor.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
  • SandraRuiz

    https://muchotrap.com/events/festival-madrid-salvaje-2019/

    Respondre
    26/04/2019
Enllaç copiat!