Nico&Sunset estrenen la comèdia ‘Be my baby’

Rubén Garcia Espelta

Nico&Sunset, o el que és el mateix Oriol Vila i Raquel Salvador, estrenen demà divendres 26 d’octubre al Club Capitol, Be my babyuna comèdia amb un punt d’amargor que parla al públic de la vida, tal com és, i del moment en què tots i totes comencem a renunciar als nostres somnis. Un muntatge divertit però que reflexiona sobre temes seriosos com la identitat, l’orientació sexual, l’embaràs adolescent i també ens adverteix sobre com de perillosa pot ser de vegades una cosa tan bonica com l’amor romàntic.

La història parteix de la situació dels tres protagonistes: la Blanca, una noia embarassada; el Pepe, que vol triomfar amb el seu grup de música trap; i la Carla, a qui no li agraden les etiquetes i per això no vol definir la seva identitat sexual. L’obra ens mostra el seu emotiu retrobament al cap dels anys.

El repartiment compta amb Mireia Oriol, Nil Cardoner i Bàrbara Mestanza, coneguts per les seves aparicions televisives a programes i sèries com Com si fos ahir, Polseres vermelles o el programa Oh Happy Day. Un dels objectius principals de Be my baby és portar gent jove al teatre. És per això que Nico&Sunset ha convidat a formar part del seu equip artístic a joves professionals que han demostrat sobradament el seu talent i que venen d’àmbits molt diversos com són la fotografia, la música, el videoclip, youtube… Molts d’ells autodidactes i amb moltes ganes de posar els seus coneixements al servei d’aquest projecte.

La trajectòria de Nico&Sunset (creadors d’altres obres com Purpurina o la websèrie Benjamin) sempre ha estat lligada a la comèdia i al món d’internet com una manera fàcil i directa d’arribar al gran públic. A les seves propostes acostumen a repetir-se elements com uns personatges que transiten entre la tendresa i el patetisme,la preocupació inesgotable per donar-li la màxima particularitat al clixé i el disseny d’unes històries aparentment senzilles i còmiques però que amaguen també una bona dosi d’amargor.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
  • SandraRuiz

    https://muchotrap.com/events/festival-madrid-salvaje-2019/

    Respondre
    26/04/2019
Enllaç copiat!