Gemma Martinez

Gemma Martínez

Va començar els seus estudis artístics formant-se en teatre musical. En interpretació s’ha format amb Txiqui Berraondo, Manuel Lillo, Javier Daulte, Alfredo Sanzol, Andrés Lima, entre altres i en dansa-teatre amb Mercè Boronat.

En teatre, actualment participa a Les croquetes oblidades, de Clàudia Cedó, dirigida per Israel Solà. Ha treballat en obres com L’Huracà de Carme Montoriolsota la direcció de Mònica Bofill; Només una vegada, de Marta Buchaca (Barcelona Districte Cultural), Dolors (Teatre Lliure), dirigida per Cristina Clemente i Sergi Belbel, Ovelles de Carmen Marfà i Yago Alonso (Sala Flyhard) o Les Roses de la Vida de Sergi Belbel (Sala BARTS). També ha participat a muntatges com Fedra de Jean Racine (Teatre Romea), La Bête de David Hirson i Una vella coneguda olor de Josep Mª Benet i Jornet (TNC),  sota la direcció de Sergi Belbel, o Desdèmona dirigida per Martí Torras (Sala Muntaner). Ha protagonitzat Exacte, el món com no és, un monòleg de Lara Sendim (La Seca, El Maldà), i també ha treballat en els musicals Pegados, un musical diferente, de Ferran González i Alícia Serrat, premi Butaca al millor musical, i Merda d’Artista, dirigit per Alícia Serrat (Teatros del Canal, Madrid i Festival GREC 2014).

En cinema, ha participat en le llargmetratge La Monja de Luís de la Madrid (2004)I en televisió va treballar a El Cor de la Ciutat (TV3) durant les quatre últimes temporades i, a la sèrie Matar al padre (Movistar+). Actualment apareix a la sèrie diària Com si fos ahir (TV3).

Fotos i vídeos
Articles relacionats