Merda d'artista

Merda d'artista

Parlem de l’art i del mercat de l’art. I fem-ho amb música, cançons i bon humor, tot explicant la història, cent per cent verídica, d’un artista que als anys seixanta va omplir tot de llaunes amb els seus excrements i les va vendre a preus desorbitats.

Recordeu Pegados, aquell musical de petit format que, contra tot pronòstic, es va convertir en un èxit explicant la història d’una parella que s’havia lliurat als jocs de l’amor i no trobava la manera d’acabar-los? Doncs els seus responsables signen ara una nova comèdia musical que pren com a referència la vida de Piero Manzoni, un artista conceptual que es va fer famós venent llaunes amb l’etiqueta “Merda d’artista“, bona part de les quals són encara en caixes fortes de bancs de tot el món. L’obra explica una història de ficció basada en la realitat, però retrata amb acidesa i ironia el mercat de l’art d’un determinat moment. Les seves armes són uns diàlegs ràpids, intel·ligents i hilarants, i també una música que ret homenatge als grans musicals clàssics i a la música italiana del segle XX. O la història musical d’un home que va convertir la merda… en or.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Nil Martín
    Nil Martín

    Merda d’artista és un musical molt recomanable. El text és excel·lent, amb una comicitat increïble però que també es permet passar de tant en tant al drama i fer-te reflexionar. Els intèrprets són fantàstics: com rius amb Gemma Martínez i Frank Capdet! I que bé canta Ferran González! Potser els inconvenients més grans són que hi ha alguns problemes de so i que els horaris no són gaire assequibles. Tot i així, val la pena anar a les 11 de la nit al Poliorama si és per veure aquest musical.

    20/07/2014
Articles relacionats

La famosa Merda d’Artista de Manzoni, al Barts

22 desembre 2014

Coneixeu Piero Manzoni? Sí, aquell artista que va vendre merda enllaunada a preu d’or! Doncs a la Sala Barts hi podreu veure un musical esbojarrat basat en la seva figura […]