Tot el que necessites per anar al teatre

Dolors

Com a bons addictes a les sèries, Sergi Belbel Cristina Clemente han escrit i dirigit Dolors, una història teatral en sis capítols consecutius.

Sinopsi

La Lola, una intrèpida i peculiar emprenedora, acaba d’inventar un dispositiu per combatre una injustícia que no pot suportar: el dolor que la menstruació provoca a moltes dones. La Miranda, la seva companya de pis i gran amiga, l’encoratja a patentar ràpidament el mecanisme. Però les empreses a les quals la Lola presenta el seu enginy ni tan sols li donen cita.
Desesperades, la Lola i la Miranda ordeixen un pla perquè l’invent sigui comercialitzat. Amb l’ajut d’un conegut de la Miranda, el Nil, un noi més aviat senzill i solitari, i molt amant de les sèries de televisió com la Lola, posen en marxa el pla. I els funciona. Però a partir d’aleshores les vides dels tres comencen a complicar-se i retorçar-se, ben bé com si els personatges, de cop, formessin part d’un esbojarrat i enrevessat serial televisiu.
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Hoy he disfrutado delexperimento seriefilo-teatral del Lliure. Sus 6 capítulos seguidos en una versión maratón.
  Al principio pensábamos que se nos iba a hacer pesado pero la realidad es que ha sido una experiencia muy divertida y recomendable.

  La historia nos lleva a conocer a Dolors, una inventora que quiere patentar su último invento: un artefacto que consigue hacer desaparecer el dolor Menstrual.
  Pero las grandes empresas no la toman en serio por ser mujer y deciden buscar a un hombre que presente sus ideas con tal de comercializarlo.
  Y hasta aquí puedo contar…
  El resto es digno de cualquier serie: giros de argumentos, finales de episodios emocionantes, referencias a grandes series reales, mucho cachondeo, muchas risas y mucho mamarrachismo.

  Los 3 actores que interpretan a todos los personajes están maravillosos. Menudo tute actoral se han pegado. Están maravillosos!!
  Los capítulos tienen subidas y bajadas: un comienzo aceptable, un punto medio que baja el nivel y un final caótico y divertidisimo que hace que te merezca la pena toda la duración de la obra.

  Divertidisimo los tweets entre episodios y los “previosly” resumen del episodio anterior.
  Como punto negativo quizás alguna actuación musical que en mi opinión sobra y el diseño del cartel de la obra (no recuerdo haber visto cartel más feo y simplón)

  10/06/2019
Articles relacionats
‘Dolors’, una sèrie de teatre al Lliure

‘Dolors’, una sèrie de teatre al Lliure

19 maig 2019

Els addictes a les sèries tenen una cita al Teatre Lliure: S’estrena Dolors, un muntatge teatral amb un embolcall televisiu protagonitzat per Enric Cambray, Gemma Martínez i Meritxell Yanes, també ideòloga del projecte. L’espectacle està escrit […]

El Teatre Lliure presenta la nova temporada

El Teatre Lliure presenta la nova temporada

30 juny 2018

Racisme, immigració, desarrelament, feminisme, memòria històrica, recerca d’una nova veritat, denúncia de les noves mentides, revolució com a utopia imprescindible, confrontació orient/occident , amor i desamor, recerca de la pròpia […]