Tot el que necessites per anar al teatre

Pegados, el musical

Pegados, el musical

El Terrat i Kaktus Music recuperen Pegados, un original musical creat per Ferran González i Alícia Serrat, que narra la història d’un noi i una noia que s’acaben de conèixer i que es veuen obligats a entendre’s ja que no es poden ‘desenganxar’.

El dissabte 15 de juliol a les 17.30h, el paper de noia serà interpretat per Julia Molins. 

El dimarts 11 de juliol a les 20.00h, el paper de noi serà interpretat per Miguel Ángel Sánchez Bolívar. 

Sinopsi

Pegados és la història d’un noi i un noia que es coneixen en una discoteca i que per aquestes coses de la nit o del destí, acaben consumant l’acte sexual en un lavabo.

La història podria acabar aquí, com acaben moltes històries nocturnes de joves, música i alcohol. Però aquest noi i aquesta noia, es trobaran amb un problema amb el qual no comptaven: a causa d’una estranya però explicable situació mèdica, ell no aconsegueix treure el seu “aparell sexual” de l’interior d’ella. Davant la impossibilitat de separar-se decideixen anar a un hospital.

I aquí és on comença de veritat la nostra història. El noi i la noia, que estaran literalment “PEGADOS”, es veuran condemnats a entendre’s i a conèixer-se durant aquesta llarga espera en un box d’Urgències. Una espera que serà tibant, esbojarradament còmica i per sobre de tot, musical.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Cristina López
  Cristina López

  Els intèrprets, be.

  Però no entenc com es pot fer una obra on l’acció principal és esperar (és a dir, que no hi ha acció). Veure dos intèrprets perdent el temps esperant al doctor es fa avorrit i pesat. Les cançons són les que són, però podrien ser unes altres, total, estem esperant, i de cop i volta els personatges s’enamoraran com per art de màgia perquè… perquè cal acabar l’obra, suposo, i ha de passar almenys alguna cosa en els 80 minuts que dura.

  Per cert, alguns acudits i comentaris queden antics i classicistes. Tenir panxa no és dolent, ja sabem que les dones es masturben, etc.

  26/04/2021
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir vaig tornar al Teatre Goya aquesta vegada per veure aquest musical de petit format escrit per Ferran González amb música i lletres de F. González i Alicia Serrat i dirigit per aquesta última i Enric Cambray. El tema que molts ja coneixereu, tracta de dos joves un noi i una noia que es coneixen en una discoteca i acaben practicant sexe al bany. Però la trama s’enreda quan el noi i la noia descobreixen que no poden separar-se: S’han quedat literalment enganxats i es veuen obligats a anar a urgències d’un hospital, on passaran una llarga estona esperant el doctor -que és alhora el pianista de l’espectacle- amb l’única companyia d’una infermera poc disposada a atendre’ls. Tots dos estaran enganxats i obligats a conèixer-se durant una espera esbojarradament còmica i molt musical. En aquesta trama inversemblant i surrealista com us podeu imaginar passen les mil i una situacions, però no tenen altra opció que no sigui entendre´s. Com escenografia una porta d’hospital i una ¨camilla¨on transcorre tota l’acció. Genials Júlia Bonjoch i Iñaki Mur, tant en les interpretacions musicals com actorals amb la dificultat que representa actuar amb tota mena de postures, enganxats durant hora i mitja. I fantàstica Gemma Martínez en el paper d’infermera i de mare de tots dos amb una comicitat aclaparadora. Molt bé també Raúl Patiño al piano i alhora doctor. Les cançons algunes picantones i altres que parlen d’amor estan aconseguides, i l’únic que vaig trobar a faltar és que a la sortida no en recordes cap, vaja que no t’enganxen. Tot i que la majoria d’espectadors eren joves, jo m’ho vaig passar francament molt bé i sense parar de riure. Com que l’escenari del Goya comparteix amb l’obra de Lolita Flores, comencen molt tard.

  21/09/2020
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Nunca me voy a cansar de recomendar este musical!!!
  Es la 2ª vez que la veo. La vi por primera vez hace muchos años y salimos encantados del rato tan divertido y por el sorprendente argumento del musical.
  Si!! Esto es un musical sobre dos adolescentes que se enrollan en una discoteca, que practican sexo en el lavabo y… que se quedan pegados. Si, si… como les pasa a los perros…
  Les quedan por delante una larga noche en el hospital donde pasarán un montón de cosas.

  Fresca, divertida, con un gran trabajo de los dos protagonistas que tienen una dificilísima tarea de cantar en semejantes posturas y que lo hacen brutalmente bien.
  Por supuesto… mención especial para el gran personaje de la enfermera que al final se lleva el aplauso más gigante del público porque nos ha hechos a todos mearnos de la risa.
  Lo dicho… no os la perdáis!!

  20/09/2020
Articles relacionats
El Condal aposta per una primavera amb molt de teatre musical

El Condal aposta per una primavera amb molt de teatre musical

30 abril 2021

El Teatre Condal estrena una sèrie de concerts de cara a la segona meitat de temporada. Es tracta d’una serie de propostes i concerts de petit format, amb poques funcions, que es […]

Enganxats follant en una discoteca: torna ‘Pegados, el musical’ al Teatre Condal

Enganxats follant en una discoteca: torna ‘Pegados, el musical’ al Teatre Condal

8 abril 2021

No calen massa estirabots sensacionalistes per generar un titular clickbait sobre Pegados: un musical diferente. La creació d’Alícia Serrat i Ferran González narra la història –basada en fets reals– de dos desconeguts […]

Enganxats follant en una discoteca: torna ‘Pegados, un musical diferente’

Enganxats follant en una discoteca: torna ‘Pegados, un musical diferente’

3 agost 2020

No calen massa estirabots sensacionalistes per generar un titular clickbait sobre Pegados: un musical diferente. La creació d’Alícia Serrat i Ferran González narra la història –basada en fets reals– de dos desconeguts […]