SELECCIÓ TEATRE BARCELONA

Els millors espectacles de màgia de la cartellera

Redacció

Per a moltes i molts el món de la màgia és una escena totalment desconeguda, però Barcelona és una ciutat amb una gran tradició de mags i il·lusionistes. La màgia gaudeix d’un bon estat de salut a Catalunya. Així ho demostren els diferents festivals que s’hi fan, els diversos espais que la programen o el gran nombre d’espectacles màgics que omplen la cartellera aquestes dates. Et proposem alguns noms.

Antonio Díaz, l’imbatible Mago Pop

És l’il·lusionista amb més èxit del país, segurament també d’Europa. El seu espectacle, que barreja ingredients com màgia, emoció i positivisme amb una gran posada en escena, ha batut tots els rècords i tot apunta a una futura estada a Londres i Nova York. Nascut a Badia del Vallès l’any 1986, el 2008 va rebre el Premi Nacional de Màgia.

Pere Rafart, un il·lusionista multipremiat

Després de treballar en una multinacional, aquest solsonenc va decidir fer allò que el feia sentir lliure: dedicar-se a la màgia. Conegut per haver actuat per a Leonardo DiCaprio, Rafart ha participat en programes televisius i és l’actual subcampió mundial de cartomàgia. A Barcelona el podreu veure el seu nou espectacle amb capacitat per a només 12 persones.

Leo Bordigoni, humor i màgia

Monòlegs d’humor barrejats amb increïbles efectes de màgia i rutines de ventriloquia es fusionen amb l’objectiu de fer riure i sorprendre. Aquesta és la proposta d’aquest mag argentí de familia italiana, aficant a Barcelona. La seva especialitat és la màgia i la combina amb una altra de les seves passions: el Stand Up Comedy, el clown i la ventriloquia.

Melanie, visibilitzant a través de la màgia

És evident que les dones no tenen la mateixa visibilitat que els seus companys de professió. Melanie ha treballat molt dur i ha trobat el seu lloc a la cartellera del cap de setmana amb un espectacle familiar. Ha creat diferents espectacles de gran format que han girat pel país i també ha participat en diferents programes televisius.

Magic Andreu, el mestre dels mags

Il·lusionista, mag, humorista… el mestre dels mags torna als escenaris barcelonins! Ho fa amb un nou espectacle on reuniex els seus millors trucs. Una classe magistral de màgia i per a tots els públics: Experienss del Magic Andreu.

Gerard Borrell, màgia còmica

Amb The Big Bang Tontery Gerard Borrell torna amb el seu mític xou de màgia i comèdia, el clàssic de sempre, pero amb més humor i tonteries que mai. Humor i màgia a parts iguals…

Daniel Sánchez, el mag més jove

Natural de Cubelles, este mago, con tan solo 16 años, fue semifinalista del programa Got Talent y dejó impresionado al jurado con sus juegos de magia de cerca. Con 20 años es habitual del Teatreneu donde presenta un show de cartomagia y mentalismo muy dinámico y participativo para todo tipo de públicos.

Maximiliano Stia, el mag showman

Després de treballar dos anys al Giffords Circus d’Anglaterra i 4 anys com a mag i presentador del Circ Raluy LegacyMaximiliano Stia presenta el seu xou de màgia, humor i circ.

Raül Lopez Cancho, el mag de les mates

Aquest il·lusionista proposa un espectacle que combina tècniques d’il·lusionisme, psicologia i matemàtiques a través de jocs, curiositats i experiments mentals. La seva aposta no se centra en habilitats sobrenaturals, sinó en els límits de les capacitats humanes (suggestió, llenguatge corporal, memòria o deducció), és el que s’anomena mentalisme psicològic.

Daniel Arbonés, el mag random

Els seus espectacles de creació pròpia, es caracteritzen per combinar tocs de poesia escènica amb il·lusionisme teatral i conviden al públics a travessar la quarta paret per imaginar somnis impossibles. És creador del Diari d’un Mag, un diari digital màgic. A la seva última creació proposa un joc d’atzar, en el que l’espectador és protagonista.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!