Marta Aran

Marta Aran

Actriu, directora i dramaturga.

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre. Completa la seva formació en dramatúrgia amb diversos cursos de la Sala Beckett.

Com a autora ha estrenat La noia de la làmpada (2017), Els dies mentits, (Premi Max 2020 a millor autoria revelació; finalista al Premi Recvll de Blanes), Puzles (text finalista al Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta 2018 i seleccionat per representar Catalunya al Torneo Transatlántico de Buenos Aires) i La Segona Eva (nominat als premis Teatre Barcelona com a millor espectacle de proximitat 2021).

El 2019 rep la beca Carme Monturiol de l’ICUB per la seva obra Narcisos. Ha fet diverses dramatúrgies, com ara Es rifa un home de Rosa Maria Arquimbau (TNC), Al cel nos veurem tots plegats i Nit de reis de Shakespeare. També ha fet guions audiovisuals per la TV de Vilafranca i una adaptació de la seva peça teatral Puzles per a TVE.

Lloc de naixement
Barcelona
Alçada
165
Fotos i vídeos
Articles relacionats
Autoficció reivindicativa, salut mental i pressió estètica

Autoficció reivindicativa, salut mental i pressió estètica

L’Espai Texas acollirà durant els pròxims mesos dos premiats espectacles que aborden problemàtiques socials que afecten, sobretot, als joves. Amb una voluntat clarament reivindicativa, ambdues peces exploren conflictes en primera persona, servint […]