Tot el que necessites per anar al teatre

La terra oblidada

La terra oblidada

La terra oblidada és el muntatge amb què el dramaturg i director Llàtzer Garcia i la companyia Arcàdia s’allunyen temporalment de la comèdia per explorar les relacions entre pares i fills i la manera de viure i afrontar la malaltia d’un familiar.

El pare, un home d’acció que sempre ha treballat la terra, està en una cadira de rodes a causa d’una malaltia. Ara, de cop i volta, ha emmudit. No articula paraula amb la filla que en té cura i aquesta, indefensa, convoca a la resta de germans per trencar el silenci del progenitor. L’Isaac i la Maria volen que tot continuï igual, que la Marta s’encarregui del pare com fins ara mentre ells prossegueixen amb la seva vida a Barcelona, i per això s’entesten a fer-lo parlar. Però la decisió del patriarca d’iniciar una vaga de silenci comença a semblar conscient i premeditada. A mesura que passen les hores, el silenci es va tornant desesperant i obre antigues ferides que tots pensaven haver cicatritzat. El sentiment de culpabilitat envaeix l’espai i fa que la pitjor part de la família surti a la llum.

La terra oblidada és un drama cru i tens centrat en les relacions complexes que han anat teixint tres germans amb el seu pare.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració