Tot el que necessites per anar al teatre

Nua (Radiografia d'un trastorn)

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Nua (Radiografia d'un trastorn)

Entrades a 12€ en lloc de 20€ per a compres realitzades entre el 15/12 i el 31/01.

Nua (Radiografia d’un trastorn) una obra que reflexiona sobre els trastorns alimentaris i els estereotips. Un espectacle total que reuneix moltes disciplines artístiques. Un monòleg confessional, sense quarta paret ni xarxa, al límit entre ficció i realitat, entre teatre documental i teatre postmodern.

Text seleccionat en la convocatòria de textos “on el teatre batega” 21-23.

Sinopsi

Tornar a casa després d’anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir. O podríem dir monstre, quan es tracta d’un trastorn d’alimentació. D’això parla Nua (Radiografia d’un trastorn). En primera persona i sense filtres. Cruu. De com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del cos i es converteix en una veu que posseeix. De com la societat ens imposa uns cossos i uns judicis que fan que visquem en una constant restricció/abús. Inclús quan es parla de la “bellesa real”. De com a totes ens afecta. De com la suma de vivències va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar. I per últim, parla de com d’això també se’n surt.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

Fa 5 dies

Els onze espais escènics que conformen la xarxa de Teatres de Proximitat ‘On el teatre batega’ han presentat les obres que protagonitzaran la cartellera durant aquesta recta final de la […]