Aida Llop

Aida Llop

Actriu i cantant catalana. Graduada en Art Dramàtic, a l’especialitat d’interpretació de Teatre Musical, a l’Institut del Teatre, amb postgrau en Arts Escèniques i Acció Social i màster en Producció i Gestió cultural de la UB. El 2017 fa un Intercanvi amb la Speech&Drama section de Juilliard School, Nova York (2017). S’ha format amb Isaac Alcayde, Vicent Ndongo, David Victori o Daniel Inglés.

És fundadora, actriu i productora de la companyia Epidemia Teatre, amb qui ha realitzat els espectacles 9 to 5 de Patricia Resnik i Dolly Parton dirigit per Xavi Morató, al Teatre Gaudí (2018), Bed&Breakfast, de Laia Fort, dirigit per Jaume Vinyes i amb la música dels Amics de les Arts, al Teatre Gaudí (2019) i Mistela, Candela, Zarzuela, al Teatre Maldà (2021). Amb aquesta última va ser nominada a millor actriu de teatre musical als Premis Butaca 2021.)

Ha participat en treballs cinematogràfics com 4/30, encara no conec la teva lletra i per a què serveixen les cançons?, així com en publicitat. Entre els seus treballs teatrals destaquen obre com Dies Blancs, dirigit per Fabrice Murgia al Teatre Lliure (2022) o Girls Like That, a la Sala Versus (anomenat millor espectacle de proximitat als Premis Butaca 2022).

Fotos i vídeos
Articles relacionats