Tot el que necessites per anar al teatre

9 to 5, el musical

9 to 5, el musical

9 to 5 és un musical original de Broadway, amb guió de Patricia Resnick i llibret de Dolly Parton. Va ser estrenat l’any 2008 i estava basat en la pel·lícula del mateix nom del 1980. Epidèmia Teatre ha traduït i adaptat dramatúrgica i musicalment l’obra per acostar-la al públic català.

És un musical viu i còmic que compta amb històries quotidianes portades a l’extrem.

Sinopsi

Violet, Judy i Doralee són les secretàries d’un cap tirà, masclista i pretenciós. Una nit, després de fumar marihuana totes juntes, comencen a planejar una manera idílica de desfer-se d’ell. Per sort o per desgràcia a vegades els somnis es fan realitat, així que es troben amb les mans a la massa sense esperar-ho. Finalment, decideixen segrestar-lo a la seva pròpia casa i fer-se càrrec elles mateixes de l’oficina.

La història transcorre al anys 80, una època on la societat semblava que havia incorporat una sèrie de canvis socials que havien sorgit dècades abans però on fa falta una petita empenta per què es facin reals.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]

Arriba al Maldà la divertida i fresca comèdia musical ‘9 to 5’

Arriba al Maldà la divertida i fresca comèdia musical ‘9 to 5’

10 juny 2019

9 to 5 és un musical còmic i fresc, amb escenes quotidianes portades a l’extrem que estrena el Teatre Maldà. La humanitat dels personatges fa que hi vegem reflectides moltes de les […]