joan marmaneu

Joan Marmaneu

Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 2017. Completa la seva formació amb el curs «El actor y la palabra» amb l’actriu Blanca Portillo i el workshop sobre «mètode Viewpoints» amb la directora Carlota Subirós.

En teatre, aquesta temporada 20/21, l’hem pogut veure a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya amb l’obra L’HÈROE de Santiago Rusiñol, sota la direcció de Lurdes Barba.
Guanyador del Premi Adrià Gual 2018 de l’Institut del Teatre, amb la companyia La Llarga, i amb direcció i dramatúrgia d’Oriol Morales, estrena l’obra BRUELS al Teatre Lliure de Montjuïc dins del Festival Grec de Barcelona 2019. Després fa temporada a la Sala Beckett de Barcelona i una posterior gira.
A més a més, ha participat en ITALIANA IN ALGERI i LA GIOCONDA com a figurant al Gran Teatre del Liceu; HO FAIG PER TU, escrita i dirigida per Marta Gastón a Microteatre Barcelona; i la lectura dramatitzada de l’obra EL BOTÍ de Joe Orton, a la Sala Beckett, dirigida per Marc Rosich, entre altres.

Pel que fa a l’audiovisual, el podem veure en les temporades 3, 4 i 5 de la websèrie juvenil OH MY GOIG, que s’emet per Barcelona Televisió (Betevé) i YouTube, amb el personatge de Lluc. A més a més, ha participat amb personatges seqüencials en plataformes com Netflix España (HACHE), Amazon Prime Video (SUEÑO BENDITO) i TV3 (LA RIERA) entre altres.

Parla català, castellà, anglès, francès i alemany.

Lloc de naixement
Figueres
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats

El teatre català reivindica Mercè Rodoreda

El Teatre Gaudí estrena Mercè Rodoreda en el Triangle de París, un muntatge que homenatja a una de les grans autores de la literatura catalana coincidint amb el 40è aniversari […]

Veure tots els articles