ireneu tranis

Ireneu Tranis

Actor i creador nascut a Barcelona el 1984 i llicenciat en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.

Ha treballat amb directors teatrals com Claudio Tolcachir, Carles SantosGeorges Lavaudant o Jordi Oriol entre d’altres. També ha participat en espectacles com La Visita de la Vella Dama de Farrés Brothers amb Viky Peña, o diversos espectacles dirigits per Pep Pla i Marta Carrasco. També ha treballat a La Riera i a Com si fos ahir, de TV3, i Ciencia Forense de RTVE.

Creador d’espectacles com El Venedor d’HistòriesAneboda the show (premi gira circuito de teatros alternativos d’Espanya) i membre fundador del col·lectiu Mos Maiorum (Premi Caravana de Tràilers, premi Adrià Gual, cia. resident del Teatre Lliure 2019 i més de 100 funcions fetes per tota Espanya i França).

Actor en diversos espectacles d’en Joan Arqué com Canto jo i la muntanya balla (La Perla 29) o El Comte Arnau.

Ha participat en diverses produccions cinematogràfiques com El perfum de Tom Tykwer o, recentment, Modelo 77 d’Alberto Rodríguez.

També és violinista i mandolinista col·laborador en grups musicals com Arthur Caravan, Verd Cel, IX, Jalea Real o Fratelli la Strada.

Lloc de naixement
Barcelona
Fotos i vídeos
Articles relacionats
8 espectacles imprescindibles en clau llatinoamericana

8 espectacles imprescindibles en clau llatinoamericana

La cartellera de Barcelona s’ha omplert, darrerament, amb un bon conjunt d’obres amb un marcat caràcter llatinoamericà. Sigui per la direcció, la dramatúrgia o part del repartiment, aquí us oferim […]

Veure tots els articles