Tot el que necessites per anar al teatre

El baró dels arbres

El baró dels arbres

Una petita història amb música en directe sobre la grandesa de lluitar per allò que un creu i sobre la llibertat i el respecte per l’entorn. A partir d’Il barone rampante d’Italo Calvino.

SINOPSI

Il barone rampante narra la història d’uns fets que passen el 15 de juny de 1767 a Ombrosa (Itàlia). Dit així, només sembla un fet històric perdut en algun llibre remot, però de fet és talment com si estigués a punt de passar ara, aquí, ben a prop nostre… En Cosimo, de només dotze anys, un dia s’enfila dalt d’un arbre amb la intenció de no baixar-ne mai més. Com un petit heroi, s’allunya d’un món que no li agrada per poder-lo canviar. Rebel i inconformista, com tots els infants que acostumen a veure les coses amb més llibertat, s’aparta de les normes establertes del món dels adults per poder millorar tot allò que l’envolta. Perquè en Cosimo, tossut i persistent, creu que les grans revolucions comencen per un mateix. Dalt dels arbres, viurà grans aventures amb els nens Robafruites, el temut bandoler Gian Dei Brughi i el tinent poeta Agrippa Papillon, i s’enamorarà perdudament de la Viola.

Espectacle recomanat entre 6 i 12 anys (cicle inicial, mitjà i superior)

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració