Ariadna Matas

Actriu, cantant i titellaire graduada a l’Estudi Nancy Tuñón, ha completat la formació amb Ferran Madico, Konrad Zschiedrich i Roger Bernat entre d’altres. En teatre ha fet temporada a Barcelona amb totes les produccions de Parking Shakespeare i a la Biblioteca de Catalunya amb “Temps Mort” de Joan Solana (Temporada Alta). És cofundadora de la companyia Tanaka Teatre, amb la qual és dramaturga, directora i actriu de diferents espectacles que han participat en festivals com La Mostra d’Igualada, el Festival de Teatre Al Carrer de Viladecans, el Festival Internacional de Titelles de Gavà, entre d’altres, i han fet gira per Catalunya i temporada al Teatre Poliorama, al Sant Andreu Teatre i properament al Teatre Romea (amb “La petita Capmany”). En audiovisual ha participat en la telemovie “La otraCiudad” dirigida per Sílvia Quer i en el curt “Diari de Càmera” de Francesc Font. En televisió ha estat actriu a la sèrie “Ell@s” d’Antena3;  presentadora a “3.0” de TV3; i titellaire a “Pol&Cia” de TV3. També ha actuat com a cantant en diferents grups de rock i bossa nova.

Amb Parking Shakespeare ha participat a L’Amansiment de la fúria, La comèdia dels errors, El somni d’una nit d’estiu, Treball d’amor perduts, Pell de Mercuri, Nit de reis, Woyzeck, Molt soroll per res, Les alegres casades de Windsor, Els dos cavallers de Verona i Tot va bé si acaba bé.

Fotos i vídeos
Articles relacionats
Ricard III a l’aire lliure

Ricard III a l’aire lliure

Inspirats en un festival novaiorquès que programa cada estiu textos de William Shakespeare al Central Park, la companyia catalan Pàrking Shakespeare van decidir l’any 2009 que cada juliol traurien al […]