El Maldà presenta la seva programació de Nadal

Redacció

El Maldà ha presentat la programació de Nadal que comptarà amb el nou musical Ciutat de gespa de Joan Vázquez i Gerard Alonso, l’última temporada del clàssic El llarg dinar de nadal de La Ruta 40 i el divertimento Nadales, d’Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals.

Ciutat de gespa és un musical original en el qual la història s’explica íntegrament a través de la música de Gerard Alonso (Le llaman Copla, Ojos verdes, T’estimo -ets perfecte- ja et canviaré, Paquito Forever) i les lletres de Joan Vázquez. Segons Vázquez, responsable de la idea original i de la dramatúrgia juntament amb Victor Álvaro, es tracta “d’un viatge en la recerca de la nostra inspiració, dels nostres veritables desitjos i, en definitiva, de nosaltres mateixos”. El públic veurà a dos personatges al límit buscant respostes i serà inevitable que acabi fent-se les mateixes preguntes que es fan els personatges. Acabaran viatjant amb ells.

La Ruta 40 presenta per sisena temporada consecutiva a El MaldàEl llarg dinar de Nadal (Premi Butaca 2015 a Millor Espectacle de Petit Format), del reconegut autor nord-americà Thornton Wilder, guanyador de tres premis Pulitzer. Aquesta serà l’última temporada de l’espectacle a El Maldà, després d’un intens i fascinant camí de la mà de La Ruta 40. A cavall entre drama i comèdia, el muntatge és una reflexió sobre la condició humana, sobre la vida i la mort, la família, la recerca de la felicitat i la necessitat d’aturar el pas del temps.

L’espectacle Nadalesd’Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals, parteix “de la sensació de terror quan escoltem, any rere any, la música amb què ens bombardegen des del primer dia que s’inaugura la decoració nadalenca als carrers més comercials de la ciutat”, han explicat a la roda de premsa. Aquest divertimento vol oblidar durant una hora aquestes versions cada vegada més distorsionades i depriments, que fugen del sentit original i que han perdut la festivitat i l’alegria. El punt de partida és compartir, durant els dies de Nadal, una hora de cantar nadales acompanyada de les intervencions més divertides i la música més festiva amb acordió, clarinet i contrabaix. Iban Beltran, director escènic i músic, Carles Pedragosa, músic i compositor, i Josep Pedrals, poeta i rapsode, són els autors d’aquest espectacle farcit de gamberrades, d’absurds, de sàtira, d’escatologia i d’arguments estrambòtics.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!