COMÈDIA D'EXIT

‘Burundanga’ de Jordi Galceran torna a la cartellera de l’Eixample Teatre

La veterana comèdia de Jordi Galcerna torna a la cartellera barcelonina amb un repartiment format per Cristina Brondo, Mónica Macfer, Rubén Yuste, Frank Capdet i Pep Martínez

Redacció

L’Eixample Teatre torna a portar a la cartellera de Barcelona un dels majors èxits teatrals de les últimes dècades, especialment a fora de Catalunya: Burundanga.

El text, de Jordi Galceran, explica la història de la Berta, una jove que descobreix estar embarassada i que té dubtes que la seva parella no vulgui ser pare. Per sortir de dubte, amb l’ajuda de la seva amiga Sílvia, li administra al noi una dosi de burundanga, la droga de la veritat. Per tot acte té les seves conseqüències i la jove descobreix, no només el que pretenia esbrinar, sinó una altra veritat molt més inesperada: la seva parella forma part d’una banda terrorista, una notícia a través de la qual es desenvoluparà aquesta comèdia d’embolics.

Una comèdia veterana

Burundanga torna a la cartellera amb un nou repartiment format per Cristina Brondo, Mónica Macfer, Rubén Yuste, Frank Capdet i Pep Martínez. L’espectacle es va estrenar fa 11 anys a La Villarroel, amb producció de Focus i la Sala Flyhard i direcció de Jordi Casanovas. Burundanga va resultar en el seu moment bastant insòlita perquè Galcerán es va atrevir a fer una comèdia sobre la fi d’ETA. Tothom es va sorprendre com el popular dramaturg d’El Mètode Gronhölm, Paraules encadenades o El Crèdit, s’atrevía a fer humor amb un tema tan lacerant. El públic, però, va respondre especialment bé fora de Catalunya. Amb 12 anys de funcions, s’ha convertit en un dels espectacles veterans de la cartellera madrilenya acumulant més d’un milió d’espectadors.

Aquest mes de març l’espectacle, dirigit per Borja Rabanal i Albert Doz, buscarà una segona oportunitat per convertir-se aquí també en un gran èxit en un dels teatres que ha fet de l’humor i l’entreteniment el seu principal atractiu.

Més informació, imatges i entrades aquí:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
El llegat de Warlikowski

El llegat de Warlikowski

Krzysztof Warlikowski no és un director fàcil, una d’aquelles estrelles rutilants que sovint venen a casa nostra per meravellar-nos. Perquè el seu teatre és força complex. Al nostre país, només […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!