Pablo Macho Otero

Pablo Macho Otero va començar la seva formació dramatúrgica a l’Obrador de la Sala Beckett, on ha rebut classes de Jordi Oriol, Ewald Palmetshofer, David Lescot, Paco Zarzoso, Alfredo Sanzol, Albert Lladó, Sergio Blanco i Ella Hickson entre 2013 i 2019.

El seu primer text, Els Malnascuts, es va estrenar l’any 2014 amb la primera fornada dels Malnascuts de la Beckett, i posteriorment es va convertir en Esquerdes, estrenada la temporada següent a la Nau Ivanow. Va tornar a col·laborar amb els Malnascuts l’any 2017, on va escriure i dirigir TÍTOL(A) dins el projecte BERESHIT.

També ha sigut alumne d’autors com Pablo Ley, Michel Azama i Susana Lastreto i va ser membre del Studio Européen 2017, organitzat per l’Enzo Cormann a La Chartreuse d’Avinyó, amb el recolzament de l’Institut Ramon Llull i la Sala Beckett.

També és autor i director de La Trinxera, que va fer temporada a la Nau Ivanow i a la Sala Flyhard l’any 2017 i va participar a diferents festivals de teatre alternatiu de Barcelona.

El seus darrers treballs com a autor són la peça curta Dos pájaros de un tiro, que també va dirigir, i La obra de Renoir, que es va estrenar el passat febrer a Madrid a càrrec de la companyia Oniria Teatro.

És estudiant de filologia hispánica a la UB i a l’abril de 2018 va rebre el Premio Novel Internacional de Poesía Universitaria Miguel Hernández pel seu poemari ZOE antilogía. Actualment, és membre del Laboratori d’Escriptura en Viu de la Sala Beckett.

Ara en cartell
Fotos i vídeos
Articles relacionats
Quatre companyies escèniques que marcaran el 2023

Quatre companyies escèniques que marcaran el 2023

LA BELLA OTERO És una companyia que porta a l’escenari les preocupacions i els somnis d’una generació marcada per una joventut entre dues crisis. Entre els seus espectacles hi ha […]