Antonio Díaz – El Mago Pop

Antonio Díaz Cascajosa, conegut popularment com a El Mag Pop, és Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Als 20 anys va crear la seva primera companyia i el 2008 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Màgia.

Capaç de batre tots els rècords, del 2017 al 2020, El Mago Pop és ara mateix, l’artista d’Espanya que ha venut més entrades durant 4 anys consecutius, superant els 2M d’espectadors. El 2018 es va posicionar com l’il·lusionista europeu més taquiller del món (segons la revista Forbes). Després d’aquesta fita se li va atorgar una placa a la Gran Via de Madrid.

Des del 2013, i gràcies als seus programes televisius a DMAX, que li han donat a conèixer artísticament com “El Mag Pop” ha estat capaç de portar la seva màgia a més de 150 països arreu del món i començar la seva carrera internacional. Més endavant, amb el seu programa “Res és Impossible” a TV3, on aconsegueix ser líder d’audiència els estius, i ja fa 4 anys que és consecutiu.

El 2021, El Mag Pop s’ha convertit en l’Estrella de la Màgia a NETFLIX, amb el programa Magic for Humans by el Mago Pop que s’emet a 192 països, consolidant així la seva internacionalització.

Any de naixement
09/07/1986
Lloc de naixement
Badia del Vallès
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats
Veure tots els articles

Comença la BLACK WEEK de Teatre Barcelona!

Comença el fred i això ja és símptoma evident que s’apropa el Nadal… però el veritable esdeveniment que marca, des de ja fa uns anys, l’inici de la campanya nadalenca […]

Preguntes freqüents
A quins famosos ha sorprès El Mago Pop?

Personalitats com Stephen Hawking, Nick Mason, Neymar, Victòria Beckham, Penélope Cruz, Antonio Banderas, Eva Longoria, Javier Bardem, Shakira, Messi, Pep Guardiola, o Arnold Schwarzenegger entre d’altres, ja s’han rendit davant del talent.

De quin teatre és propietari Antonio Díaz?

Antonio Díaz Cascajosa va comprar el Teatre Victòria l’any 2019 a la societat TRESx3, formada per Dagoll Dagom, el Tricicle i Anexa.