Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

Andreu Rami

Ja hi tornem a ser… Publiquem la segona revista en paper de TeatreBarcelona!

Enguany el Festival Grec es renova, començant per un relleu a la direcció. Francesc Casadesús pren les regnes. La seva personalitat, experiència i visió ja es deixa sentir en aquest festival que, amb més de 40 anys d’història, és l’esdeveniment d’arts escèniques més important que tenim a la nostra ciutat. El primer que hem notat és la intenció que cada edició del Festival sigui un viatge, una invitació a apropar-se a una realitat escènica del món que ens envolta.

El viatge d’aquest any ens acosta a Grècia, tot passejant-nos per la Mediterrània, sense oblidar mai que el viatge sempre comença a casa. Produccions barcelonines, moltes d’elles de nova creació, però també d’altres que ja formen part del repertori català, comparteixen programa amb propostes de Marroc, Algèria o el Líban.

Contents amb el resultat de la primera revista especial del Festival Grec, que vam publicar l’any passat, ens hem engrescat a fer-ne una altra. Enguany volem que sigui una guia per a aquest viatge. Per aprofitar el temps, per orientar-se quan faci falta, per descobrir racons poc visitats o fins i tot per atrevir-se a perdre’s en algun moment. Per això hem preparat un repàs en 60 pàgines a tota la programació d’arts escèniques que acompanyem amb mapes, itineraris, reportatges i entrevistes

La publicació, que ha comptat amb la participació de diversos col·laboradors, periodistes, bloguers i il·lustradors, inclou també diversos itineraris elaborats pels crítics del portal Recomana.cat, a més d’articles i la resta de programació teatral de la ciutat. Hem volgut, així, fer una panoràmica del ventall de possibilitats que ofereix Barcelona el mes de juliol, però posant la lupa en espectacles de diferents disciplines i gèneres, arriscats, innovadors, amb un gran desplegament escènic o de temàtica de gran actualitat. Estem convençuts que el Festival Grec, són grans oportunitats per trencar la rutina i deixar-nos seduir per noves propostes.

Gaudiu del teatre i gaudiu de la lectura!

Els usuaris de Teatre Barcelona podeu descarregar-la en aquest enllaç i la podeu aconseguir en paper, de manera gratuïta -fins a exhaurir existències-, a partir del dia 21 de juny a:

  • Llibreria Laie (Pau Clarís, 85)
  • Palau de la Virreina (La Rambla, 99)
  • Vilaweb (Ferlandina, 43)
  • La Perla 29 (Torrent d’en Vidalet, 21)
  • BAU, Centre Universitari de Disseny (Pujades. 118)
  • Cafeteria Laie (Pau Claris, 85)
  • Institut del Teatre (Pl.Margarida Xirgu, s/n)
  • Facultat Geografia i Història (Montalegre, 6)

I als teatres de la ciutat!

Revista especial Grec
Descarrega-la ara
Comparteix-la!
Enllaç copiat!
Escrit per
Andreu Rami
Articles relacionats
Sant Andreu s’omple de dansa

Sant Andreu s’omple de dansa

Del 21 al 29 d’octubre el SAT! Teatre celebra la 19 edició del Festival Dansat, amb 7 espectacles que inclouen dansa contemporània, dansa teatre, danses urbanes, dansa clàssica i d’arrel. […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!