Tot el que necessites per anar al teatre

El Mago Pop: La gran ilusión

El Mago Pop: La gran ilusión

Consulta la informació i venda d’entrades de  Nada es imposible, el nou espectacle de El Mago Pop.

Sinopsi

Després de El Show de Truman, una cadena de televisió catalana produeix el segon Reality Show Total de la Història: Magic Life. El protagonista és el centre involuntari d’un programa de televisió que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics (Josep Maria Pou, Emma Vilarasau…) són actors de prestigi que interpreten un paper en la seva vida. Des de la seva infància, el protagonista sent una gran obsessió pels jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent.

Un dia, per un error de producció, Antonio descobreix la veritat i decideix abandonar Magic Life. Serà llavors, fora del programa, on el protagonista es marqui un objectiu, fer un espectacle per demostrar a tothom que és un gran il·lusionista.

Aquest serà l’espectacle La gran ilusión, el nou espectacle d’Antonio Díaz (Premi Nacional de Màgia) amb el qual el jove il·lusionista es proposa repetir l’èxit del seu espectacle anterior La increible Història de Mr Snow.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Sònia

  Màgia i humor. Fantàstica obra que em va deixar una mica frustrada per no ser capaç de trobar l’explicació de cap truc. La recomano

  30/01/2017
 • Ramon Cama

  Tinc 2 entrades pel dia 16 de setembre a les 18,30 i no hi puc anar.

  Si estas interessat son a platea, molt bones.

  Ramon

  Tel: 609.36.60.17

  16/09/2016
 • Noel Mendoza Covaleda

  No le doy un 5 porque es un pelín corto. Otra cosilla es que hay un par de trucos que si no se ven desde abajo no se perciben bien.
  Por lo demás, un show espectacular, una música que acompaña y la cercanía de Antonio Díaz digna de mención. El público terminó en pie, no digo más.

  09/09/2016
 • Gabriela Gallego

  Increíble!!! Un espectáculo que sin duda merece la pena verlo. Se disfruta cada segundo. Realmente sorprendente

  19/07/2015
 • Josep Via Santacana

  Magia en estat pur, allo de “si no lo veo no lo creo” al limit pues “lo veo y no lo creo”.Si afegim la simpatia i proximitat de Antonio Diaz, el ritme,i el bon rotllo que en tot moment acompanya l espectacle, i dintre de aquest gran nivell, un parell o tres de numeros, absoluts i per sobre de lo vist per altres magos també de reconegut prestigi. Jocs de cartes i manipulaçio mes comuns a priori, a les seves mans adquireixen un ritme i poder de sugestió unic. També encerta en la participaçio del public, quam ho requereix , si no li dono la maxima puntuaçio nomes es per la duraçio,90 m resulta escas, duraçio de peli convencional per un espectacla gens convencional i que agrairiem de una duraçio superior,dons ens deixa en ganes de mes i per la calitat del espectacle al igual que les grans operes, seria aceptable com a minim un parell de hores, el nivell estic segur no baixaria i la satisfaçio com a espectador se incrementaria. De totes formes, felicitats i gracies Antonio Diaz

  30/05/2014
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

21 juny 2017

Ja hi tornem a ser… Publiquem la segona revista en paper de TeatreBarcelona! Enguany el Festival Grec es renova, començant per un relleu a la direcció. Francesc Casadesús pren les […]