El Mago Pop estrena a Netflix el seu nou show televisiu: ‘Magic for humans’

Redacció

Antonio Díaz, també conegut com El Mago Pop, estrena a partir del 26 de març l’adaptació espanyola de Magic for humans a Netflix.

El nou programa televisiu, produït per Media Pro i basat en format original de Justin Willman, es podrà veure a tot el món i constarà de 6 episodis on el popular mag “tractarà temes tan variats com els hobbies més estranys de la gent, la relació del temps amb la màgia, els contrastos en l’estil de vida, l’amor i totes les seves variants, la mentida o la por”, segons ha informat la mateixa productora.

El programa, enregistrat en localitzacions tan conegudes com el Teatre Grec, la Casa Vicens de Gaudí o el Parc de la Ciutadella, comptarà amb la col·laboració d’algunes cares conegudes com Paco Plaza, director i guionista de la saga “[REC]”; Hideki Matsuhisa, xef japonès reconegut amb una Estrella Michelin; o Cristinini, creadora de contingut i una de les streamers femenines més conegudes de la plataforma Twitch.

Antonio Díaz, El Mago Pop, continua omplint cada nit al Teatre Victòria de Barcelona, ​​amb l’espectacle Nada es imposible, un show que estrenarà a Broadway al 2022.

Més informació, imatges i entrades a:

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!