El Mago Pop fa història i arriba als 2 milions d’espectadors

Redacció

Antonio Díaz, El Mag Pop, no para de batre rècords. Tot i les dificultats a què ens està obligant a plantar cara l’actualitat, l’artista es fa immune a les crisis i els problemes. Si durant el 2020 aconseguia el rècord mundial de públic durant la pandèmia amb 206.999 espectadors, aquest passat febrer l’il·lusionista va assolir la xifra més alta de la seva carrera: 2.000.000 d’espectadors.

L’artista, que ara es troba fent temporada al Teatre Apolo de Madrid amb Nada es imposible: Broadway Edition. Antonio Díaz és oficialment “el més taquiller del món” i es guanya aquest títol després de cinc anys sent l’artista espanyol amb més entrades venudes durant l’últim. Després del seu pas per la capital espanyol Díaz tornarà a partir del 14 de setembre al Teatre Victòria de Barcelona.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartellera digital i comunitat d’arts escèniques de referència, ha presentat els espectacles i professionals nominats a la 7a edició dels Premis TeatreBarcelona. És tracta d’un certamen on el públic reconeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!