Nuel Galán segueix l’estela del Mago Pop amb ‘Mr.Snow, la leyenda continúa’

Redacció

Qui vol ser un bon mag ha d’estar 24 hores del dia amb una baralla de cartes a les mans, estimar el que fa i no parar mai de practicar i practicar, explica Nuel Galán. L’il·lusionista, col·laborador de diversos programes televisius i assessor màgic del canal Discovery Max, puja després de moltes i moltes hores de barallar cartes a dalt de l’escenari del Barts amb l’espectacle Mr. Snow, la leyenda continúa, que compta amb la direcció artística d’Antonio Díaz, el Mago Pop.

Mr. Snow, la leyenda continúa és la continuació d’un dels espectacles amb què es va donar a conèixer el Mago Pop, La asombrosa historia de Mr. Snow. La pressió de donar continuïtat a un dels espectacles d’un dels millors mags del moment és important, però Galán ara per ara només vol gaudir de “poder omplir el teatre i fer gaudir a tots els públics”.

L’espectacle segueix indagant en la figura d’un dels majors il·lusionistes del planeta, Mr. Snow. Per fer-ho, Galán es posa completament a la pell del mag amb una màscara de silicona de gran realisme creada per Kevin Konig. La posada en escena compta amb les il·lustracions i animacions de Stebba Oskmattir, en una estètica inspirada en Tim Burton que li dóna un toc naïf i oníric.

Galán fa anys que es dedica a la màgia. Fascinat des de petit pels espectacles de Juan Tamariz, explica que es gastava “tots els estalvis” en llibres de trucs de màgia a la botiga que van obrir a sota de casa seva. El valencià, especialitzat en manipulació, és una figura emergent de la màgia i compta amb diversos premis. A més, des de fa uns anys, forma part de l’equip de creadors de Magia del Mago Pop. Així doncs, anteriorment ja ha participat en l’elaboració de números dels seus espectacles.

 

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!