La Asombrosa Historia de Mr. Snow

La Asombrosa Historia de Mr. Snow

Antonio Díaz, membre de Abbozzi (Premio Nacional de Magia) presenta La Asombrosa Historia de Mr.Snow un dels espectacles per a tots els públics més impressionant del moment. Humor, màgia, participació, emoció, bona música i tendresa.

Sinopsi

Un viatge de riures i de sorpresa on l’il·lusionisme serveix de pretext per explicar una commovedora rondalla plena d’imaginació, humor, nostàlgia i fantasia. Un “Mockumentary” que narra la vida d’un dels il·lusionistes més importants i desconeguts de la història, Mr. Snow.

S’han explicat moltes històries sobre Mr. Snow. Diuen que va viure més de 100 anys i que mai dormia. També es diu que va ser l’il·lusionista més important de tots els temps i que va fer una fortuna superior a la de 10 nacions. Fins i tot s’ha dit que ajudava a John Lennon a compondre les seves cançons i a Bobby Fisher a preparar els seus tornejos. Un dia va desaparèixer sense més. Uns diuen que es va anar amb Fisher a Islàndia. Uns altres que, com mai va veure la neu en la seva joventut, va viatjar al voltant del món per veure la neu per primera vegada.

Durada:
Idioma:
Castellà
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle
  • Àlex Martínez VidalÀlex Martínez Vidal
    Teatre Barcelona
  • Alba Casaramona i GualAlba Casaramona i Gual
    Teatre Barcelona