Antonio Díaz, El Mago Pop, estrena ‘Nada es impossible. Broadway Edition’

Redacció

Que Antonio Díaz, El Mago Pop, s’ha convertit en pocs anys un dels fenomens escènics més importants de la història de l’escena espanyola no és cap sorpresa de fet és un dels mags més taquillers d’Europa. Tampòc ho són les seves aspiracions de fer el salt a Broadway, un objectiu pausat l’any passat arràn de la pandèmia que ara reprèn amb l’estrena d’una nova versió del seu espectacle: Nada es imposible. Broadway Edition, que es podrà veure al Teatre Victòria de Barcelona fins al 8 d’agost, després a l’octubre Teatro Nuevo Apolo de Madrid i finalment farà el salt a la tardor del 2022, primer, al West End de Londres i, després, als Estats Units.

L’espectacle inclou els números que més han triomfat amb Nada es imposible i inclou noves il·lusions i jocs especialment pensants i creats per aquesta nova versió de l’espectacle, molt mes ambiciosa que l’anterior.

Marxem a l’estiu, a finals de juliol, i no podem vendre més entrades“, comenta l’il·lusionista en una entrevista publicada aquest diumenge 13 de juny al Diari ARA (la podeu llegir aquí). Antonio Díaz ha aconseguit un dels seus gran somnis fer una temporada completa a Broadway: “Fer una temporada completa a Nova York és un repte increïble“. “Això de Broadway té una importància molt gran i, en certa manera, necessito no només anar-hi, sinó que ens vagi bé, perquè jo senti que ho hem aconseguit“, explica el Mago Pop.

La marxa de Nada es imposible de la cartellera barcelonina obrirà les portes el Teatre Victòria a nous grans espectacles que fins ara no s’han atrevit a venir: “Volem portar-hi grans espectacles i, sobretot, grans musicals. Pensem que el Victòria, pel seu escenari, per l’aforament, pot acollir grans espectacles“.

Més informació, imatges i entrades a:

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!