Innocentada 2021: L’Aquarium, escenari del nou espectacle de La Perla 29

Redacció

El nou afany de la productora, dirigida per Oriol Broggi, per reconvertir espais no convencionals en teatres els ha portat fins a l’Aquarium de Barcelona, que es convertirà en l’escenari del nou muntatge teatral de la companyia.

Després de l’experiència de reconvertir el Cinema Aribau en l’escenari de Hamlet Aribau, La Perla 29 portarà La Tempesta de William Shakespeare a l’Aquarium. L’aposta, que s’estrenarà al Grec 2022, promet ser impactant: “Volem convertir La Tempesta Aquàrium en una experiència immersiva subaquàtica, amb actrius i actors professionals, i que els espectadors i espectadores podran gaudir tot caminant per l’espai”, explica Broggi.

El director del Grec Festival de Barcelona, Francesc Casadesús, ha apuntat que era “necessari ajudar a reactivar els espais culturals de la ciutat, donada la manca de teatres d’aforament mitjà”. El consistori d’Ada Colau no descarta reconvertir en equipaments escènics municipals altres espais en desús com l’Hivernacle de la Ciutadella o la piscina dels dofins del Zoo de Barcelona, que seria rebatejada com Ulisses Centre de les Arts del Futur, en homenatge a la famosa orca que hi va viure fins al 1994.

L’Aquarium es convertirà en espai teatral

Una tragèdia immersiva subaqüàtica

La productora ha explicat que convertiran els diferents tancs marins en escenes i que un dels moments àgils es viurà quan el públic passi pels mítics túnels submarins: “Tenim el repartiment tancant amb una sèrie d’actrius i actors professionals valents, que ja han començat a preparar-se, i que han acceptat el repte de submergir-se entre peixos i taurons”.

Biel Duran i Enric Cambray familiaritzant-se amb els seus nous companys de feina

El text, adaptat per Cristina Clemente i Marta Buchaca, estarà dirigit per Oriol Broggi. El director ha confirmat ja alguns noms que formaran part del repartiment: Biel Duran, que encarnarà a Pròsper; la Judit Martín, intepretarà a Miranda; l’Enric Cambray serà Caliban; les actrius de T de Teatre es convertiran en els esperits Ariel, Iris, Ceres i Juno; o l’actor Joel Joan, que pren el paper de l’ursurpador Antoni.

Les actrius de T de Teatre durant els assajos

El muntatge també comptarà amb la col·laboració de Jordi Basté, Samantha Hudson o Nina que seran les veus narratives d’aquesta nova experiència teatral. Les locucions s’han realitzat als estudis de RAC1, on el periodista i les artistes han anat a enregistrar vestides amb escafandra. La direcció anirà a càrrec d’Oriol Broggi i comptarà amb la música original que esta creant Rigoberta Bandini i Paula Jornet per a l’ocasió, amb lletres de Josep Pedrals. Els figurins han estat dissenyats per Pilarín Bayés, en la seva primera incursió al món escènic.

L’espectacle s’estrenarà dins del Grec 2022 i farà farà temporada al setembre. Les entrades posaran a la venda avui a les 23:59h. Per més informació, imatges i entrades podeu clicar aquí:

Feliç dia dels innocents!

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!