Rubén Yuste

La seva trajectòria es reparteix entre la faceta d’actor, director i productor. Destaquen els seus treballs sobretot en el gènere del teatre musical, en què protagonitza musicals com Balansiyyà, Grease, Mamma Mia!, Spamalot, Los Miserables, Forever Young o Sugar con faldas y a lo loco. A més, aconsegueix tres premis del públic Broadway World (entre altres nominacions) per les seves interpretacions a Evil Dead, Mar i Cel y Homes Foscos. En teatre de text ho hem pogut veure aquests darrers anys en comèdies com: Los 39 Escalones, Pijamas o Pecats Imperdonables. Ha interpretat David a Company, dirigida i protagonitzada per Antonio Banderas (on també exerceix de Director Resident).

En audiovisual, ha interpretat Rosales a la pel·lícula El Fotógrafo de Mauthausen (Netflix) i ha protagonitzat la websèrie musical The Voids 2 i la recent websèrie Bea salió del grupo.

En el terreny de la producció, forma part de l’equip creatiu del musicalEl Despertar de la Primavera  i del musical inèdit Por Primera Vez (idea original de María Adamuz i Rubén Yuste). També signa el moviment escènic de Mordisquito, l’ajudantia de direcció i moviment de Barcelona 24h i Madrid 24h, i la direcció del musical de creació de Ferran González y Las Fernandas, Las Chicas del Coro, guanyador del premi Broadway World 2021 al millor musical de petit format.

Lloc de naixement
Rubí
Fotos i vídeos
Articles relacionats