Tot el que necessites per anar al teatre

La canción de Ipanema

La canción de Ipanema

El musical La canción de Ipanema ens trasllada al moment en el qual Jobim i Vinicius van compondre les cançons més famoses de la Bossa Nova i explica una història d’amor increïble entre el poeta i una noia de 19 anys, que el va inspirar per crear algunes de les seves cançons més belles. L’obra està protagonitzada per Assumpta Serna i Toni Sevilla.

Sinopsi

Ho tenien tot en contra: els pares de la noia li van prohibir veure’l.. van avançar la boda amb el seu antic promès, les dones no podien decidir sense l’autorització d’un home… Però el poeta no es va rendir i va planejar una forma de sortejar els prejudicis de la societat per poder estar amb la seva estimada. Què va fer? Ho va aconseguir?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Jordi Casas Duocastella

  “La canción de Ipanema” és la història darrera la creació de la famosa cançó escrita per Vinícius de Moraes i musicada per Antônio Jobim. Helô Pinheiro ha passat a la història com la noia protagonista de la cançó, però aquesta obra ens presenta també una segona musa de qui Moraes es va enamorar. Una història d’amor no exempta de problemes a causa de la diferència de 30 anys d’edat entre la parella.
  Desconec com de real és aquesta versió de la història però, deixant això de banda, l’obra es deixa veure per la seva trama simple i passa agradablement gràcies sobretot a les interpretacions musicals de Patty Causon, Lari Antunes i José Luis Sánchez, amb els dos músics que els acompanyen.

  06/01/2021
 • alan gutierrez

  Un musical muy original, diferente a lo que se suele ver en el género y con unos músicos de muy alta calidad. Muy recomendable.

  14/10/2020
 • Rosa

  La pitjor obra que he vist a la meva vida!! No es veu amor entre els personatges. L’actor principal, i guionista de l’obra podria dedicar-se a una altre cosa!! No sap actuar! I està com a protagonista! I El Toni Sevilla està allà movent una taula, molt desaprofitat! El Jordi Cadellans està genial i el Toni també tot i que té poques frases per ser el Toni Sevilla.

  24/09/2020