Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 12,00€

Comprar Entrades

Los 39 escalones

Los 39 escalones

Els creadors de l’exitós musical Sugar. Con faldas y a lo loco presenten a l’Eixample Teatre Los 39 escalones, una de les comèdies més representades en tot el món, destacada per l’adaptació que Alfred Hitchcok en va fer pel cinema. Amb Javier Arroyo, Xavi Duch, Rubén Yuste, Marta Tomasa i Laura Olivella. 

L’èxit d’aquesta comèdia rau en com 4 actors, interpreten als més de 100 personatges de la pel·lícula i utilitzen tots els recursos teatrals al seu abast per encomanar i transmetre al públic, aquesta aventura tan emocionant i boja.

Sinopsi

Richard Hannay és un solter canadenc de 39 anys, que es veu involucrat en una trama d’espionatge, arran d’un assassinat que es comet en el seu apartament en el Londres de 1935. A partir d’aquest moment, comença una trepidant comèdia de persecució, en la qual Hannay intentarà demostrar la seva innocència i desbaratar un pla secret que pot provocar una nova Guerra Mundial.

SOBRE EL TEXT

The 39 Steps, coneguda en castellà com Los 39 escalones, és en el seu origen una novel·la d’aventures escrita pel novel·lista escocès, el baró John Buchan 1915.

S’han fet diverses adaptacions cinematogràfiques, però sens dubte, la més destacada va ser la realitzada el 1935, sota la direcció d’Alfred Hitchcock. L’any 2005 es va estrenar al WEST END de Londres aquesta adaptació a COMÈDIA teatral de Patrick Barlow. Premiada en els Tony Awards de Broadway i els Premis Olivier d’Anglaterra.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos + fotos

Los 39 escalonesLos 39 escalonesLos 39 escalonesLos 39 escalonesLos 39 escalones

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    JOSEP OLIVA SASÉ

    Ahir vaig estar al Eixample Teatre gaudint d’aquesta comèdia amb aires cinematogràfics basada en l’adaptació que Alfred Hitchcock va fer al 1935 de la novel·la de John Buchan. Desprès de Sugar i Con faldas y a lo loco, la productora Som-hi Films y dirigida per Pau Doz ens porta aquesta hilarant comèdia que teixida arran d’un assassinat i de forma trepidant va encadenant situacions, gags i paròdies amb tres actors i una actriu que es desdoblen en més de 100 personatges i a quina mes divertida. Amb una posada en escena i una escenografia molt però molt aconseguida Ruben Juste, Xavi Duch, Javier Arroyo i Laura Olivella o / Marta Tomasa fan un excel·lent treball que et té atrapat de principi a fi sempre amb un somriure i en la major part d’ocasions riallades. Si voleu passar 90 minuts desconnectats d’estrès, el millor antídot és que aneu a veure-ho.

    19/11/2018

Articles relacionats