Tot el que necessites per anar al teatre

He matado a Paco

He matado a Paco

El director Joaquim Bundó presenta He matado a Paco, un comèdia on veurem com un berenar quotidià es converteix en un aconteixement delirant!

Sinopsi

Begonya, Adelina i Francisca es reuneixen un cop per setmana al bar d’aquesta última per prendre te, pastetes i explicar-se els seus problemes. Però la reunió d’avui serà un desastre de proporcions èpiques quan una d’elles confessa haver matat el seu marit provocant una sèrie d’esdeveniments hilarants que canviarà la seva amistat per sempre.


Valoració espectadors
 • El texte i com els actors ho han portat a escena
  100% recomanable
  He rigut com feia temps

  25/06/2021
 • Ahir vaig fer cap a l’Aquitània per veure aquesta obra escrita per Joaquim Bundó i que dirigeix ​​Joan Olivé. Es tracta d’una comèdia d’humor negre que ens situa en un bar d’un poble on cada setmana tres amigues, que ja tenen la seva edat, es reuneixen per prendre el te i fer petar la xerrada. Però avui el tema a tractar és molt diferent al d’altres dies perquè una d’elles els fa saber que ha matat el seu marit. A partir d’aquest moment comencen a aflorar els embolics i donar-se les situacions més esbojarrades que us pogueu imaginar amb uns constants girs que van embolicant la troca cada vegada més. Una molt aconseguida escenografia d’un bar on no hi falta detall des de la cafetera a la màquina de tabac. I pel que fa a la interpretació, 3 veteranes actrius Elisabeth Bonjour, Marta Fons i Montse Miralles magnífiques cadascuna d’elles en els seus carismàtics personatges juntament amb Rubén Yuste que els fa costat. Una comèdia que aconsegueix amb escreix els seus dos objectius, mantenir l’interès fins l’inesperat final i fer que l’espectador no pari de riure en els 80 minuts que dura l’obra. Aire fresc per desconnectar, que falta ens fa. Fins el 27 de juny.

  21/06/2021
 • Taradete

  Marta Fons (Francisca) está estupenda como la propietaria del bar donde acontece la acción. Está totalmente reconocible con ese tipo de dueña de bar con la que todos nos hemos cruzado alguna vez. Un papel que exige bastante por los continuos cambios de registro y la potencia vocal, para lo que la actriz tiene la suficiente presencia para llenar el escenario. Su actuación es muy creíble. Alrededor de ella giran las dos amigas, Elisabeth Bonjour (Begoña) interpreta a la asesina superada por lo que ha hecho pero decidida a continuar, y por último Montse Miralles (Adelina) en un papel muy gracioso y también destacado en el tono de humor que impera en la obra. He matado a Paco es una comedia de humor blanco, partiendo de hechos negros resueltos bizarramente… Una obra ligera y divertida.
  Crítica completa aquí:
  https://elrincondeltaradete.blogspot.com/2021/06/critica-teatro-he-matado-paco-aquitania.html

  17/06/2021