Tot el que necessites per anar al teatre

Pecats Imperdonables

A partir de 16,00€
Comprar Entrades
Pecats Imperdonables
PROMOCIÓ: 16€ per compres fins el 7 de novembre.

Una comèdia en la que els espectadors podran interaccionar en directe i fins i tot decidir el final. A escena: Agnès Busquets, Peter Vives, Rubén Yuste o Miquel Sitjar, entre altres.

Pecats imperdonables és una comèdia interactiva molt esbojarrada i carregada de suspens, on els personatges mostren, a través de cadascun dels pecats capitals, la misèria de l’ésser humà.

En aquesta obra teatral els espectadors podran interaccionar en directe per decidir el final de l’obra. A través del mòbil podran votar sobre quin és el final que prefereixen veure aquell dia; hi ha tres possibles finals, tres possibles assassins…

Pecats imperdonables fou creada pel dramaturg llatinoamericà Benjamín Cohen i ara el director Edu Pericas n’ha fet una adaptació contemporània caracteritzada per la interactivitat i el ritme frenètic en un espectacle trencador que arriba al públic mainstream.

Sinopsi

L’obra presenta la història d’una família que després de barallar-se per l’ herència del pare, decideix reunir-se per posar pau. Però, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal.

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • “Pecats imperdonables” és una comèdia pel broc gros sobre una família que es reuneix per Sant Joan, poques setmanes després de la mort del patriarca, cosa que provocarà embolics per aprofitar-se de la seva herència.
    L’obra compta amb cares conegudes de la comèdia com Peter Vives, Agnès Busquets, Miquel Sitjar, Toni González i Eva Barceló, que aporten dinamisme a l’espectacle.
    La principal innovació en aquesta obra plena de tòpics és que els espectadors, votant en una pàgina web a través dels seus telèfons mòbils, hauran de decidir com es desenvolupa la trama en diversos moments de l’espectacle, provocant situacions còmiques (i també forçades), fent que el show sigui diferent a cada funció.

    12/03/2020
Articles relacionats
‘Pecats imperdonables’, una comèdia-thriller, s’estrena al Teatre Borràs

‘Pecats imperdonables’, una comèdia-thriller, s’estrena al Teatre Borràs

6 març 2020

El Teatre Borràs estrena el pròxim 12 de març Pecats imperdonables, una comèdia amb estructura de thriller escrita per Benjamín Cohen en què els espectadors intervenen en el seu desenvolupament […]