Company, el musical

A partir de 23,00€
Comprar Entrades
Company, el musical
Promoció del 20% dte per a les funcions de Maig

Broadway aterra a Barcelona amb Company el musical, al Teatre Apolo, el gran clàssic de la comèdia musical. Una producció de Teatre del Soho CaixaBank amb música i lletra de Stephen Sondheim, llibret de George Furth i Antonio Banderas com a director de lespectacle. Una obra mestra del gènere guanyadora de sis premis Tony, entre ells el de Millor Musical, una comèdia emocionant, divertida, lluminosa i àgil, amb un repartiment excel·lent amb noms com Roger Berruezo, Lydia Fairén, Robert González, Silvia Luchetti, Anna Moliner, Julia Möller, Marta Ribera o Rubén Yuste, entre altres.

Sinopsi

És millor viure solter o en companyia? Aquesta és la pregunta que es fa Bobby el dia del seu aniversari, mentre els seus millors amics li preparen una festa sorpresa que no ho és tant. Bobby sempre ha estat un solter d’or i no li falten oportunitats per casar-se, però fins ara no s’ha atrevit a fer el pas definitiu. És massa tard? Hi ha un temps límit per trobar la felicitat? Al llarg d’una sèrie de trobades còmiques i malenconioses amb les parelles que l’envolten en el seu àmbit més proper (Harry i Sarah, que tenen interessos oposats i tot i així es volen, Peter i Susan, més feliços des que decideixen divorciar-se que mentre han estat casats, o Amy i Paul, que tenen dubtes el mateix dia del seu casament) i amb les tres dones amb què sol sortir, Bobby reflexionarà sobre els pros i els contres d’assentar una relació. Però aquestes trobades, succeeixen de debò o són només un record de Bobby? O potser només un somni, la projecció de les seves esperances i frustracions? Com distingir la realitat del desig?

La por del fracàs, el fantasma de la decepció, l’ànsia de pertànyer i de ser estimat, es van alternant en l’ànim de Bobby, que només busca algú que faci sentir que és viu. Guanyadora de sis premis Tony, entre ells el de Millor Musical, Company és obra mestra del gènere, un dels títols més grans de Stephen Sondheim, una comèdia que no ha perdut la frescor i la capacitat per emocionar.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Jose Germán Martínez Paneque

  Sondheim en estado puro. El texto, la música y los personajes se unen en perfecta armonía para ofrecer una visión única y visceral sobre el matrimonio.
  El reparto es impecable. Cada una de las personas que están en el escenario es una estrella en sí misma. Está encabezado por un Roger Berruezo al que no puedes dejar de mirar. Su “Being Alive” te atrapa y te lleva con él a lo largo de todo el viaje emocional del personaje.
  Fui desde València especialmente para ver la obra y volverme al día siguiente y lo volvería a hacer. Tener “Company” así de cerca es un lujo, pero tener esta versión de “Company” en particular es un milagro.

  09/05/2022
 • miguel

  Un trabajo impecable en todos los sentidos.
  Un Musical inteligente,humano que te llega entre risas y da donde más duele.
  Yo lo vi por el cover albert Bolea y aunque me molestó la sustitución tengo que decir que lo hizo maravillosamente bien.

  09/05/2022
 • Fco Javier
  Fco Javier

  La puesta en escena,la calidad de los actores y actrices,la música en directo.

  08/05/2022
 • conchigv63@gmail.com

  Los intérpretes y los músicos trabajan bien pero no consiguen que resulte aburrido, poco interesante,…

  08/05/2022
Articles relacionats
Antonio Banderas porta ‘Company’ a Barcelona amb un nou protagonista

Antonio Banderas porta ‘Company’ a Barcelona amb un nou protagonista

16 març 2022

Després de triomfar durant cinc mesos al Teatro Soho CaixaBank de Màlaga, el musical Company arriba al Teatre Apolo de Barcelona del 2 de maig al 12 de juny. Roger […]