VÍDEO

Un passeig pel backstage de ‘Pretty woman. El Musical’ amb Rubén Yuste

L'actor Rubén Yuste ens descobreix les intimitats del musical 'Pretty Woman', al Teatre Apolo

Rubén Garcia Espelta

Pretty Woman. El musical ja ha superat les 100 funcions al Teatre Apolo de Barcelona. La mítica comèdia romàntica dels 90, es pot veure des del setembre en format musical a la cartellera del Teatre Apolo. L’actor Roger Berruezo i l’actriu Cristina Llorente donen vida a la famosa parella que Richard Gere i Julia Roberts van interpretar a la gran pantalla. El musical compta amb un elenc format per 17 artistes i una banda rock amb 6 músics dirigits per Arnau Vila, que interpreten en directe la mítica cançó de la pel·lícula però també una banda sonora original amb aires de pop-rock creada pel cantant canadenc Bryan Adams.

Vols descobrir com es preparen els actors abans de cada funció? T’ho expliquem en aquest reportatge exclusiu de TeatreBarcelona i amb un dels actors més estimats dels musicals de casa nostra: Rubén Yuste.

Pretty Woman. El musical, basada en l’exitosa pel·lícula de l’any 1990, explica la relació amorosa que s’estableix entre Edward Lewis, un adinerat home de negocis, i Vivian Ward, una prostituta de Los Angeles. Una història escrita fa més de 30 anys que s’ha actualitzat als temos actuals amb diferents passatges que reivindiquen la igualtat de gènere i l’empoderament femení.

Més informació, imatges i les millor entrades a:

L’espectacle farà temporada a Madrid

L’espectacle farà temporada a Madrid a partir del setembre de 2023, més informació a TeatroMadrid.com.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!